Home TOP NEWS “Σκότωσαν” τον φόβο

“Σκότωσαν” τον φόβο

kaz-omo-ano-b-56Η μεγαλύτερη ανησυχία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όταν ξεκινούσε η ποδοσφαιρική περίοδος που διανύουμε, είχε συγκεκριμένο όνομα: “βάθος”! Πέραν των ξένων ποδοσφαιριστών, η αξία αρκετών δεν μα ήταν γνωστή, μόνο οι Κυριάκου, Ρουσιάς και Γιωργαλλίδης (που ήταν δεύτερος τερματοφύλακας), έμοιαζαν σε θέση να βοηθήσουν, τουλάχιστον με βάση εκείνα που ξέραμε.


Από το Δεκέμβριο και μετά, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Οικονομίδης, Φυλακτού, Δημητρίου άρχισαν να παίρνουν τακτικά αγωνιστικά λεπτά και να στέκονται πολύ καλά, ενώ όσοι αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο συν οι Σαμμούτης και Φιλιώτης, έπαιρναν σποραδικά λεπτά. Το κερασάκι στη τούρτα, ήταν οι εμφανίσεις του Παναγή σε μια δύσκολη θέση όπως είναι ο άσσος. Σε σημείο που ο Καϊάφας προσανατολίζεται να τον κρατήσει βασικό του χρόνου.

Πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία, ο φόβος της χρησιμοποίησης νεαρών Κύπριων έχει πεθάνει. Ο προπονητής μας έχει κάνει ξεκάθαρο πως όποιος είναι υπομονετικός, δουλεύει και φτάνει στο επίπεδο που θέλει, θα έχει τις ευκαιρίες του. Και οι φίλοι της ομάδας μας ξέρουν πως κάποιοι από τους προαναφερθέντες δεν αποτελούν απλά το βάθος της ομάδα, αλλά βασικά γρανάζια της.