Home TOP NEWS Αξιολογούν Κύπριους νεαρούς

Αξιολογούν Κύπριους νεαρούς

Kaiafas  (17)


Το ενδιαφέρον του τεχνικού τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι κυρίως στραμμένο στον εντοπισμό και τη συμφωνία με αριστερό μπακ, επιθετικό και επιτελικό μέσο. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του όμως έχουν αποδείξει πως αρέσκονται παράλληλα με το παρόν, να δουλεύουν και για το μέλλον με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πέρσι 5 νεαροί Κύπριοι (Οικονομίδης, Παναγή, Φυλακτού, Σαμμούτης, Δημητρίου) των οποίων την απόκτηση έπαιξαν και μάλιστα οι 4 καθιερώνονται. Ένας 6ος, ο Κονομής, έπαιξε στο κύπελλο. Όλοι όσοι αναφέρθηκαν ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με εισήγηση Καϊάφα και δεν αποκλείεται φέτος να υπάρξει συνέχεια στη πρακτική.

Το τεχνικό τημ αξιολογούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς νεαρούς Κύπριους. Έτοιμοι να παίξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ελάχιστοι είναι, όμως η προοπτική είναι εκεί. Άλλωστε και οι Φυλακτού-Οικονομίδης-Δημητρίου έπρεπε να δουλέψουν, να ανεβούν και έπαιξαν τέλος Δεκεμβρίου πρώτη φορά. Ο Καϊάφας θεωρεί πως υπάρχουν παίκτες που σιγά σιγά θα εξελίξουν το ταλέντο τους και θα μπορούν να προσφέρουν. Και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε κινήσεις. Τέτοια περίπτωση, φαίνεται να είναι και ο Φροξυλιάς.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως αυτές οι περιπτώσεις, είναι άσχετες με τις 3 μεταγραφές ξένων που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι κινήσεις χαμηλού κόστους και επενδύουν στην προοπτική.