Home TOP NEWS Οι μέντορες του Εζέ!

Οι μέντορες του Εζέ!

voulgaria (1)


Πρωτόγνωρες σίγουρα οι στιγμές που ζει ο Βίνσεντ Εζέ και το δείχνει. Ο νεαρός Νιγηριανός είναι ενθουσιασμένος από όσα βρήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με βάση τα όσα δηλώνει. Εστίασε στην σοβαρότητα των συμπαικτών του και την προσήλωση τους στη δουλειά. Δεν παρέλειψε επίσης να εκθειάσει τους Ασσίς, Μαργκάσα και Γκουλόν χαρακτηρίζοντας τους “μέντορες”.

Αυτό ακριβώς το ρόλο, περιμένει ο Καϊάφας να διατελέσουν οι 3 προαναφερθέντες. Όλοι έχουν την προσωπικότητα αλλά και τις εμπειρίες να είναι πολλά περισσότερα από απλούς ποδοσφαιριστές. Τόσο ο Εζέ, όσο και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές του ρόστερ, Κύπριοι και ξένοι, είναι σε ηλικία που πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά και τους στόχους τους. Και σε αυτό το καλούπι, θα τους βοηθήσουν και οι “μέντορες” να μπουν.

Είναι σίγουρα ευτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Βοηθάνε και στα παιχνίδια και στις προπονήσεις και σε πολλούς άλλους τομείς. Ελπίζουμε λοιπόν ο Εζέ να τους ακούει, να πιστέψει στο ταλέντο του και να το εξελίξει, για να φτάσει στο δικό τους επίπεδο.