Home TOP NEWS Εντεκάδα Ευρώπης από τον Καϊάφα

Εντεκάδα Ευρώπης από τον Καϊάφα

team-montana


Εντεκάδα που έχει πολλές πιθανότητες να είναι η βασική του στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, παρέταξε στο φιλικό με τη Μοντάνα ο Κώστας Καϊάφας. Γνωρίζοντας πως η ομάδα του έχει επίσημες υποχρεώσεις σε λιγότερο από δυο βδομάδες, ο κόουτς θέλησενα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θα τραβήξουν κουπί στα αρχικά στάδια μαζί.

Συγκεκριμένα στον άσσο ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγή. Τετράδα μπροστά του οι Λομπιανίτσε, Ρούνιε, Μεντί και Ράμος. Στον άξονα οι Οικονομίδης και Γκουλόν και μπροστά τους ο Νούνο Ασσίς. Στο δεξί φτερό ήταν ο Φοφανά, στο αριστερό ο Σκέμπρι και μοναδικός προωθημένος ο Κίλιαν Σέρινταν.

Σε μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουμε κάποιες από τις επιλογές του Καϊάφα, θα λέγαμε πως οι Ποτέ και Πέρεζ είναι εκτός εντεκάδας αφού μόλις χθες ενσωματώθηκαν στην αποστολή. Μέχρι το πρώτο υπάρχει χρόνος να ανέβουν και να διεκδικήσουν θέση, οι άλλοι όμως διατηρούν πλεονέκτημα. Επιπρόσθετα ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Υπάρχουν πάντως αρκετές μέρες ως το ευρωπαϊκό. Πέραν των δύο προαναφερθέντων, αναμένεται πως θέση θα κτυπήσουν και οι Κιρμ, Δημητρίου και Εζέ. Ο κόουτς όμως έδειξε πρώτες προθέσεις.