Home TOP NEWS Ετοιμάζεται για άλλη μια ποιοτική χρονιά!

Ετοιμάζεται για άλλη μια ποιοτική χρονιά!

pod-omo-axna-b77-kaiafas-assis


Μόνο μια μεταγραφή απομένει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτή αφορά μέσο. Ο Κώστας Καϊάφας δεν βιάζεται να την κλείσει, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο πως θα πάρει επιτελικό, μιας και για τη θέση διαθέτει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα, Νούνο Ασσίς που από σύντομα ανεβαίνει Βουλγαρία. Ένα παίκτη που βάλθηκε να μας τρελάνει, αφού παρά τα 37 του, έκανε τη χρονιά που τελείωσε παπάδες στο γήπεδο.

Ο Ασσίς μοιάζει σαν το παλιό κρασί. Η φανταστική χημεία που έχει με τον προπονητή του, τον βοήθησε να έχει την πιο παραγωγική του χρονιά στην Κύπρο και ετοιμάζεται να κάνει ανάλογη! Αν είναι κάτι που απέδειξε η χρονιά που μόλις τελείωσε, είναι πως αγωνιστικά η ηλικία του Ασσίς δεν αποτελεί εμπόδιο, ειδικά από τη στιγμή που ο Καϊάφας τον προστατεύει όποτε μπορεί και έχει καταφέρει να παίρνει το μέγιστο από αυτόν. Η σχέση τους παρεμπιπτόντως είναι προπονητή-παίκτη και μέχρι εκεί, χωρίς να επεμβαίνει ο ένας στις αρμοδιότητες του άλλου. Ο ένας ηγέτης από το πάγκο, ο άλλος μες το γήπεδο.

Με τα πιο πάνω βέβαια, δεν υποβαθμίζουμε την ανάγκη απόκτησης μέσου που να μπορεί να αντικαταστήσει το Νούνο. Έχουμε όμως αυτοπεποίθηση, πως ο μάγος θα επαναλάβει μια παραγωγική χρονιά και το τεχνικό τιμ, δείχνει να συμφωνεί μαζί μας.