Home TOP NEWS Έβαλε αχρείαστη πίεση στον εαυτό της

Έβαλε αχρείαστη πίεση στον εαυτό της

pod-omo-ano-9-5-15-90


Ο Εζέ μας ήρθε από το πουθενά. Η μέρα που ανακοινώθηκε ο Μεντί, ήταν η πρώτη που ακούστηκε το όνομα του και ενώ όλοι μιλούσαν για επιτελικό. Τη συνταγή λοιπόν τη ξέραμε: το όνομα του πραγματικού στόχου φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό, προς τα έξω βγαίνουν διάφορα άλλα, η δουλειά μας γίνεται αθόρυβα, ήσυχα και ωραία.

Υπήρχε λόγος λοιπόν να αλλάξει ο τρόπους που δουλεύουμε; Κανένας! Ο Σέρινταν όμως ακούστηκε και ξαφνικά ανάχθηκε σε μέγα θέμα. Θα κλείσει, δεν θα κλείσει; Με πόσα λεφτά; Για που τον προορίζει ο Καϊάφας; Βάλτε στο μιξ και την αισιοδοξία του Δ.Σ. και το γλυκό έδεσε. Ο κόσμος θεώρησε πως η δουλειά έγινε και ότι ο Σέρινταν βάζει πράσινα. Που στο τέλος μπορεί και να τα βάλει, υπήρχε όμως λόγος να δημιουργήσουμε αυτή τη πίεση; Μακάρι να κλείσει, σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά έπρεπε να ξεφύγουμε από αυτές τις καταστάσεις εδώ και καιρό.

Η περίπτωση Φροξυλιά τώρα είναι διαφορετική μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Και πάλι όμως η διαρροή του ονόματος, ίσως κάνει ζημιά. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ μην περιμένετε επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος. Αν όμως ισχύει, δεν αποκλείεται πλέον η ΑΕΚ να ζητήσει ανταλλάγματα. Πότε θα μάθουμε;