Home TOP NEWS Από πολύ παλιά…

Από πολύ παλιά…

scandal1


Τους ακούτε να προπαγανδίζουν για 25ο πρωτάθλημα ενώ έπαιζαν εκτός συναγωνισμού και αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν; Ακούτε την πορτοκαλί τους προπαγάνδα να προσπαθεί με θράσος να σπιλώσει ακόμα και τις χρυσές μας δεκαετίες και σκέφτεστε πως είναι αδιανόητο που δεν τους βάζουν αυτοί που πρέπει στο τόπο τους; Δεν άρχισαν τη τελευταία 10ετία οι ατασθαλίες τους. Έτσι έχουν μάθει. Πάντα αυτά έκαναν. Και με βασικό όπλο την προπαγάνδα προσπαθούν να “λερώσουν” την εποχή που ήταν στη φάπα, πολύ απλά γιατί φοβούνται πως θα επιστρέψουμε.

Τα πιο κάτω αποκόμματα, περιγράφουν τον τρόπο που κατέκτησαν το πρωτάθλημα τον Ιούνιο του 1980. Όπως αναφέρουν ο ΑΠΟΠ κατάγγειλε με επίσημη επιστολή στην ΚΟΠ πως το παιχνίδι του με το Αποέλ ήταν προσυνεννοημένο! Επειδή τα παπαγαλάκια θα έρθουν να πουν πως η εφημερίδα που παραθέτουμε είναι η “ΧΑΡΑΥΓΗ” τονίζουμε ξανά, υπάρχει επίσημη επιστολή του ΑΠΟΠ προς την ομοσπονδία. Αυτό το πρωτάθλημα, το έχουν στην τροπαιοθήκη τους, παρέα με άλλα 9 που κατέκτησαν πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει στην ΚΟΠ, όταν έπαιζαν φιλικά σε πρωταθλήματα 5-6 ομάδων, κατά τη διάρκεια κάποιων από των οποίων οι αντίπαλοι τους έφευγαν διαμαρτυρόμενοι για τις διαιτησίες τους! Ναι ακόμα και το 1940 τα ίδια! Όσο κι αν προσπαθήσουν, πάντα η ιστορία θα τους τρέχει. Και καλά κάνουν που φοβούνται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει και όταν το κάνει, θα μεταναστεύσουν!

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκείνη την αγωνιστική, σε ένα ματς που πέραν από την Αραδίππου, είχε να αντιμετωπίσει και τα δοκάρια και τη διαιτησία.

Διαβάστε τα αποκόμματα της εποχής:

scandal2