Home TOP NEWS Εζέ: «Αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Εζέ: «Αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

eze


Και επίσημα πράσινος είναι ο Βίνσεντ Εζέ, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο επιθετικός από τη Νιγηρία επέλεξε και τον αριθμό στη φανέλα που θα φοράει.

Η ανακοίνωση: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Βίνσεντ Εζέ. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Βίνσεντ Εζέ επέλεξε για αριθμό φανέλας το 13».

Ο Εζέ μίλησε στην ιστοσελίδα του σωματείου μας, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού.

Ο Βίνσεντ Εζέ ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την μετεγγραφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και όσους με εμπιστεύτηκαν. Επίσης, ευχαριστώ το ΔΣ και τον πρόεδρο, που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία. Από την πρώτη στιγμή με δέχτηκαν πολύ καλά στην ομάδα”.

Ακολούθως σχολίασε την παρουσία του στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς και τη νέα σελίδα στην καριέρα του: “Ήρθα στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα, ενώ στη Νέα Σαλαμίνα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ, να δείξω μέρος των δυνατοτήτων μου και να εξελιχθώ. Τώρα είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μοναδικό μου μέλημα είναι να δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω να αφήσω όλους στην ομάδα ικανοποιημένους”.

Ο ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: “Ο κόσμος θα ήθελα να ξέρει πως νιώθω τιμή που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Βασικός μου στόχος είναι να βοηθώ την ομάδα, να βάλω και εγώ τις δικές μου δυνάμεις για να ανεβάσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Είμαι ακόμη νεαρός και έχω πολλά να μάθω. “Διψώ” για να βελτιώσω το παιχνίδι μου, αλλά και για να αφομοιώσω τη φιλοσοφία της ομάδας. Να είναι σίγουροι όλοι ότι έχω να δώσω πολύ περισσότερα, από αυτά που έχω δώσει μέχρι σήμερα”.

Τέλος, ο Βίνσεντ Εζέ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ομαδικής δουλειάς: “Είναι σημαντική η ομάδα δουλειά. Εδώ ακριβώς κτίζονται οι επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς, μαζί με τους συμπαίκτες μου, θα τα δώσουμε όλα για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους στόχους θα τους οριοθετήσουμε όλοι μαζί, την κατάλληλη στιγμή. Προς το παρών ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας!”.