Home TOP NEWS Όπου κρίνει ο Καϊάφας και εάν

Όπου κρίνει ο Καϊάφας και εάν

ANP080914229-1


Αρκετός λόγος γίνεται για το ποια θέση αγωνίζεται ο Ντάνζελ Γκράβενμπεγκ ο οποίος θα περάσει από δοκιμαστικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του τριφυλλιού. Ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε λίγες προπονήσεις στο Γέρι, απλά έδειξε κάποια καλά στοιχεία και ο κόουτς ζήτησε να τον δει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί θα αποφασίσει εάν θα αποκτηθεί.

Οι συνεργάτες του Κώστα Καϊάφα μάζεψαν αρκετά στοιχεία που βρήκαν για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν πως είναι μία περίπτωση πολυθεσίτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε θέση! Βάσει των στοιχείων που μάζεψαν για 2014 και 2015 ο Γκράβενμπεγκ έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις θέσεις!

Στην Ναϊμέγκεν το 2014 μετρούσε συμμετοχές ως κεντρικός μέσος και ως δεξί μπακ! Στην Κλουζ ξεκίνησε αγωνιζόμενος στις δύο θέσεις ως εξτρέμ στο 4-3-3, στη νίκη επί της Ραπίντ έπαιξε ως επιτελικός μέσος (4-2-3-1), στην βαριά ήττα από την Τάργκου με 3-0 ήταν κεντρικός αμυντικός και δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Στο 0-0 με την Μποτοσάνι αγωνίστηκε ως αριστερός μέσος ενώ στο προτελευταίο του παιχνίδι στη Ρουμανία, ο τεχνικός της ομάδας τον έβαλε να αγωνιστεί ως δεξιός μέσος.

gravenb-5