Home TOP NEWS «Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και τι να προσθέσουμε στην ομάδα»

«Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και τι να προσθέσουμε στην ομάδα»

pod-omo-ano-9-5-15-72


Αρκετά τα θέματα που απασχολούν τους “πράσινους” το συγκεκριμένο διάστημα. Το κυριότερο είναι ο προγραμματισμός και η συμπλήρωση του ρόστερ το συντομότερο δυνατό. Ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ Σπορ αναφέρθηκε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για τον προγραμματισμό: «Στόχος μας είναι όταν ξεκινήσει η προετοιμασία να έχουμε ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ για να ξεκινήσουμε δουλειά, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα. Ξεκινούμε πολύ νωρίς φέτος και είναι σχεδόν αδύνατο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

O βασικός κορμός διατηρήθηκε: «Από τα μεγαλύτερα κέρδη της περσινής σεζόν είναι ότι έχουμε δημιουργήσει ένα βασικό κορμό που είναι πολύ δυνατός. Κρατήσαμε το βασικό κορμό και δεν είναι μόνο αυτό. Αυτή η ομάδα δουλεύει από πέρσι με το τεχνικό μας επιτελείο, συνεπώς όλοι βρίσκονται σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, το τεχνικό επιτελείο είναι ένα χρόνο στην ομάδα και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε πέρσι, να μπούμε δυνατοί στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και να είμαστε συνεπέστατοι. Προέχουν όμως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι αντίπαλοι δεν αποτελούν μεγάλα ονόματα, όμως υπάρχουν και ομάδες που δεν θα πας να κάνεις ένα υποφερτό παιχνίδι για να πάρεις την πρόκριση. Υπάρχουν ομάδες που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε».

Για τα χρήματα που “δίνει” η συμμετοχή στην Ευρώπη: «Είναι σημαντικές οι αυξήσεις που έχουν προκύψει. Αυτό κάνει όλες τις ομάδες να θέλουν τη διάκριση. Χρειάζεται και τύχη στις κληρώσεις. Μπορείς να είσαι στους δυνατούς και η αδύνατη με την οποία θα κληρωθείς, να είναι μόνο θεωρητικά. Είδαμε και το παράδειγμα με την Άστρα που ήταν στους αδύνατους και για μας ήταν μια άτυχη συγκυρία. Το ίδιο έγινε και με άλλες ομάδες. Ήταν και η Βασλούι αλλά και άλλες περιπτώσεις. Χρειάζεσαι και την τύχη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε εμείς που θα ορίσουμε την τύχη μας στο γήπεδο. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια και θα βλέπουμε πάντα τον επόμενο αντίπαλο».

Για τον Σέρινταν: «Δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί. Αντιλαμβανόμαστε ότι αγωνιά ο κόσμος, όμως πρέπει να ξέρει ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Να δώσουμε χρόνο σε αυτούς που χειρίζονται τα μεταγραφικά, να τους δείξουμε εμπιστοσύνη και να τους αφήσουμε ήρεμους να κάνουν τη δουλειά τους. Μπορεί να είναι μειωμένα τα έξοδα σε σχέση με πέρσι, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη. Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και τι να προσθέσουμε στην ομάδα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε για μεγάλο διάστημα. Τον Μεντί τον παρακολουθούσαμε για περισσότερο από ένα χρόνο. Το ίδιο και με τον Εζέ που ήταν στο πρωτάθλημα μας. Ας τους δώσουμε χρόνο. Σημασία έχει τι θα δείξει ο παίκτης στο γήπεδο, πως θα εξελιχθεί και πως θα νιώσει στην ομάδα μας».

Για τους παίκτες που υπολείπονται για να συμπληρωθεί το ρόστερ: «Όταν είσαι σε μια μεταγραφική περίοδο, δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Για αυτό αποφεύγουμε να κάνουμε τοποθετήσεις γιατί μπορεί να έρθει μια εξέλιξη που να διαφοροποιήσει τα πράγματα. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, υπομονή και όχι πίεση στους ανθρώπους που χειρίζονται αυτά τα θέματα».

Για τους Σκαραμοτσίνο, Γκαρσία: «Το συμβόλαιο του Γκαρσία έχει ολοκληρωθεί. Ο Σκαραμοτσίνο έχει ακόμα ένα χρόνο και θα δούμε πως θα τον χειριστούμε».

Όσον αφορά την προετοιμασία: «Υπάρχει η ιδιαιτερότητα με τους διεθνείς. Θα γίνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις. Στις 8 Ιουνίου θα γίνουν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Στις 12 Ιουνίου θα μεταβούμε στη Βουλγαρία και θα γίνει προσπάθεια να παίξουμε τρία φιλικά παιχνίδια. Συζητάμε με 5-6 ομάδες και θα γίνει προσπάθεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ετοιμάσουμε. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και αυτό. Θα κάνουμε καλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο να βρεις ποιοτικές ομάδες. Όταν έρθουμε στην Κύπρο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα φιλικό. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα και θα είναι δύσκολο να βρούμε αντίπαλο. Θα δούμε πως θα χειριστούμε αυτό το δεδομένο. Υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες που προσπαθούμε να διαχειριστούμε».

Για τη γενική συνέλευση: «Τέλη Ιουνίου τα μέλη θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα θέματα που αφορούν το σωματείο. Θα έχουμε μια ανακοίνωση. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία».