Home ΚΥΠΡΟΣ Ενσωματώνονται με την Εθνική

Ενσωματώνονται με την Εθνική

panagi-ethniki


Το ερχόμενο Σάββατο θα ενσωματωθούν με την Εθνική Κύπρου τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανδόρα στις 12 Ιουνίου.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου στις εννέα το πρωί το ΓΣΠ ενώ την ίδια ώρα, επίσης το ΓΣΠ θα γίνει και η προπόνηση της Κυριακής που θα είναι η τελευταία επί Κυπριακού εδάφους αφού ξημερώματα Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ προκειμένου να πάρουν εικόνες και δηλώσεις.

Στην προπόνηση του Σαββάτου θα δώσουν το παρών τους οι 21 από τους 23 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί αφού οι Χριστοφή και Ντόσσα Τζούνιορ έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και θα ενσωματωθούν με την Εθνική τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη.

Η Εθνική μας θα παραμείνει σε αθλητικό κέντρο της Βαρκελώνης μέχρι την Πέμπτη 11 Ιουνίου οπόταν και θα αναχωρήσει οδικώς για την Ανδόρα για τον αγώνα της Παρασκευής.

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου για τον αγώνα με την Ανδόρα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Τζέισον Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Αντωνιάδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης , Γρηγόρης Κάστανος, Βίνσεντ Λαμπάν, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας με την Ανδόρα θα γίνει σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, εντούτοις μοναδικός στόχος της Εθνικής μας είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα προσδώσει μεγάλο ενδιαφέρον στους αγώνες της ομάδας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική μας θα δώσει το Φθινόπωρο θα δώσει τους τέσσερις τελευταίους της αγώνες στο 2οπροκριματικό όμιλο του EURO 2016, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι στο ΓΣΠ (3 Σεπτεμβρίου με την Ουαλία, 6 Σεπτεμβρίου με το Βέλγιο και 13 Οκτωβρίου με τη Βοσνία) και μόνος ο ένας με το Ισραήλ 910 Οκτωβρίου) θα είναι εκτός έδρας.