Home TOP NEWS Ενδιαφέρουσα η χρονική συγκυρία..

Ενδιαφέρουσα η χρονική συγκυρία..

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-56


Αφού σας άρεσε η…πρωτιά του Άρη Λεμεσού, να πούμε κι εμείς την άποψη μας για την έρευνα. Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των εισιτηρίων της περιόδου 2014-15 που έδειξε καθαρή πρωτιά της 4ης ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόσο στους ενήλικες, όσο και στους ανήλικους οπαδούς, αφήνοντας τον πρωταθλητη Αποέλ δεύτερο, ήρθε μια ενδιαφέρουσα έρευνα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η συγκεκριμένη έρευνα, που έγιν με το τεράστιο δείγμα των 980 ατόμων (πάνω κάτω τόσους χωράνε τα δημοσιογραφικά θεωρία του ΓΣΠ) έδειξε το Αποέλ δημοφιλέστερη ομάδα και δεύτερη την ΟΜΟΝΟΙΑ, κόντρα σε κάθε λογική. Προκαλεί πραγματικά εντύπωση η χρονική συγκυρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της έρευνας. Προκαλεί επίσης εντύπωση, πως μόνο δυο έρευνες έδειξαν το Αποέλ δημοφιλέστερη ομάδα, αυτή και μια που διενεργήθηκε από το ίδιο Πανεπιστήμιο 2 χρόνια πριν και είχε χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από το μηχανισμό προπαγάνδας του Αποέλ με κεντρικό πρόσωπο το Χατζηλιασή. (τον οποίο με λύπη μας είδαμε να αναπαράγουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πριν λίγο καιρό επειδή αποθέωσε το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξεχνάτε το μίσος του τόσο εύκολα ή επιζητάτε την έγκριση του κάθε καραγκιόζη;)

Η δική μας άποψη είναι πως προτιμούμε να έχουμε την πρωτιά στα εισιτήρια, εκεί που μετράει δηλαδή, κι ας έχει πρωτιές το Αποέλ σε έρευνες 980 ατόμων και ο Άρης την πρωτιά σε έρευνες του Α’ Δημοτικού Σχολείου Κάτω Πολεμιδιών. Κάνει εντύπωση που το Αποέλ ξεπερνά την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Άρης την ΑΕΖ αλλά έτσι είναι οι αντικειμενικές έρευνες.