Home TOP NEWS Πληροφορίες για αυτούς που θα ταξιδέψουν στη Δανία

Πληροφορίες για αυτούς που θα ταξιδέψουν στη Δανία

kosmos-aerodromio


Πιο κάτω παρουσιάζονται πληροφορίες που αφορούν τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στη Δανία, για τον αγώνα με αντίπαλο την Μπρόντμπι, στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

– Πρεσβεία Κυπριακής Δημοκρατίας στη Δανία
Πρέσβης: Μαρία Παπακυριακού
Διεύθυνση: H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 Copenhagen-V, Denmark
Τηλεφωνικό κέντρο: (+45) 33915888 Τηλεομοιότυπο: (+45) 33323037
Email: [email protected]

Η Πρεσβεία βρίσκεται στο κέντρο της Κοπεγχάγης, πολύ κοντά στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, την Πλατεία Δημαρχείου, το Tivoli και δίπλα ακριβώς από τη Νέα Γλυπτοθήκη Carlsberg. Η πρόσβαση με δημόσιες συγκοινωνίες είναι ιδιαίτερα εύκολη, είτε με λεωφορείο (1Α, 2Α, 11Α, 66 μέχρι τη στάση ’Glyptotek’), είτε με τρένο (μέχρι τον Κεντρικό σταθμό). Η πιο κοντινές στάσεις του Μετρό (’Vesterport’ και ’Kongens Nytorv’) απέχουν περίπου 15-20 λεπτά με τα πόδια.

– Με την άφιξη της αποστολής στη Δανία, το Σωματείο μας θα ανακοινώσει τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, τον οποίοι οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να καλούν οποιαδήποτε στιγμή, για πληροφορίες και βοήθεια.

– Μετά από οδηγίες της Κυπριακής πρεσβείας στη Δανία, παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως έχουν μαζί τους είτε φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου τους, είτε φωτογραφία του διαβατηρίου τους στο κινητό τους τηλέφωνο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που απολέσουν το διαβατήριό τους.

– Το Σωματείο μας, εντός της αυριανής ημέρας, θα ανακοινώσει πληροφορίες σε σχέση με τα εισιτήρια του αγώνα, αλλά και χώρο στον οποίο οι οπαδοί της ομάδας μας θα συγκεντρωθούν, την ημέρα του αγώνα, για να μεταφερθούν με ασφάλεια στο γήπεδο. Παράλληλα, καλούνται όλοι όσοι θα ταξιδέψουν στη Δανία με δικές τους διευθετήσεις, να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Σωματείου μας, όπως αυτές θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

– Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα ταξιδέψουν στη Δανία, καλούνται όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να αποφεύγουν ενέργειες που ενδεχομένως θα δημιουργήσουν αχρείαστη ένταση.