Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση, πάθος, αυτοπεποίθηση

Συγκέντρωση, πάθος, αυτοπεποίθηση

match-jagiellonia-omonoia-k (8)


Δύσκολο το παιχνίδι σήμερα, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Η ομάδα μας είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να βγει νικήτρια των αναμετρήσεων. φτάνει να διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά που θα της επιτρέψουν να έχει το πάνω χέρι σε όλο το ενενηντάλεπτο. Γιατί 1 λεπτό να χάσεις τη συγκέντρωση σου, είναι αρκετό.

Συγκέντρωση, πάθος και αυτοπεποίθηση, αυτά τα τρία πρέπει να παρατάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι. Συγκέντρωση άνευ όρων, ανεξάρτητα της διακύμανσης του σκορ. Το ίδιο προσεκτικοί και υπομονετικοί είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, είτε είναι ισοπαλία. Πάθος γιατί χωρίς αυτό δεν κερδίζονται αγώνες. Πρέπει να βγούμε πρώτοι πάνω σε κάθε μπάλα, να κερδίσουμε κάθε μονομαχία, να δείξουμε πως εδώ είναι το σπίτι μας και κουμάντο κάνουμε εμείς!

Τέλος αυτοπεποίθηση! Ο Πρόμπιερτζ τη φωνάζει, εμείς να τη δείξουμε με τα πατήματα μας στο χορτάρι. Να τους κόψουμε το τσαμπουκά, να τους πάρουμε τον αέρα, να τους ρίξουμε στα σχοινιά και εκείνα τους κρατήσουμε σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα από τις δύο,τόσο απλά.