Home TOP NEWS Σηκώνει το κεφάλι, αλλιώς μαύρη σελίδα…

Σηκώνει το κεφάλι, αλλιώς μαύρη σελίδα…

dinamo-batumi-omonia-ex (1)


Η εμφάνιση στη Γεωργία ήταν κουραστική, νωθρή και επουδενί δεν… μύριζε ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ήττα (0-1), όπως και να ήρθε αυτή, μετέτρεψε τον επαναληπτικό στο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο).

Του Γιώργου Σαζεΐδη, “Ο Φιλελεύθερος”

 

Οι πράσινοι δεν καλούνται απλά να κερδίσουν την Ντιναμό Μπατούμι, αλλά να το κάνουν με δύο τέρματα διαφορά για να προκριθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση, ένας πρόωρος αποκλεισμός είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε τι (τραγικές έως καταστροφικές) συνέπειες θα έχει.

Προς το παρόν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα έχουν ακόμη μία ευκαιρία, την ερχόμενη Πέμπτη στη Λευκωσία, για να ξεπεράσουν την προχθεσινή ήττα και να προλάβουν έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό. Ο κόουτς τούς έστειλε από το πρώτο λεπτό το μήνυμα να σηκώσουν κεφάλι και να κυνηγήσουν την πρόκριση.

Σε πέντε βράδια από σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε σαφώς καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο. Ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι (Σέρινταν) λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και αυτοί που κινήθηκαν στα ρηχά (Ποτέ) αναμένεται να εμφανιστούν καλύτεροι.

Από εκεί και πέρα, σύμμαχος του «τριφυλλιού» θα είναι σίγουρα ο κόσμος του που θα γεμίσει από άκρη σε άκρη το ΓΣΠ για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στην ανατροπή. Ομάδα-φόβητρο η Ντινάμο Μπατούμι δεν είναι, όμως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη.

«Θα πρέπει να πάρουν τα μαθήματα, να αφήσουν το παιχνίδι πίσω και να αγωνιστούν με σοβαρότητα και πάθος για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν πρέπει να μας καταβάλει το άγχος και η απογοήτευση. Είπαμε ότι πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Χριστόδουλου Χριστοδούλου.

Τα υπόλοιπα επί σκηνής, αλλιώς τα χειρότερα έπονται.