Home TOP NEWS Τους ξέρουμε, τους έχουμε

Τους ξέρουμε, τους έχουμε

match-final-jaga-omonoia (1)


Η αίσθηση που έμεινε στον κόσμο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γιαγκελόνια, είναι πως ικανοποιεί το γεγονός πως η πρόκριση θα κριθεί στο ΓΣΠ, την ίδια στιγμή όμως ίσως να σεβαστήκαμε τον αντίπαλο περισσότερο από ότι του άξιζε. Αν ισχύει η τελευταία πρόταση το ξέρει μόνο ο Κώστας Καϊάφας και οι παίκτες του. Το βέβαιο είναι πως πλέον έχουμε ιδία άποψη και μάλιστα ξεκάθαρη, για τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Πλέον ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Ξέρουμε και μέχρι πιο επίπεδο μπορεί να φτάσει το παιχνίδι τους. Ο Πρόμπιερτζ, αλλά και οι παίκτες του δήλωσαν ικανοποιημένοι από την απόδοση τους και τα έριξαν στην αδυναμία τους να σκοράρουν, άρα κάπου εδώ, άντε λίγο πιο πάνω είναι το ταβάνι τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε καν πλησίασε το δικό της στη Πολωνία, γιατί είχε πρώτιστα το μυαλό της στο μηδέν παθητικό. Και είναι προφανές, πως αν παίξει στα δικά της στάνταρντς θα κερδίσει.

Αξίζει σεβασμού και προσοχής, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τρομάζει η Γιαγκελόνια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι υπέρβαση ενδεχόμενη προκριση της, αλλά φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτοπεποίθηση λοιπόν, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα και όλα θα πάνε καλά!