Home ΚΥΠΡΟΣ Ξεμούδιασμα με νίκες για Ανόρθωση, Ερμή και Σαλαμίνα

Ξεμούδιασμα με νίκες για Ανόρθωση, Ερμή και Σαλαμίνα

anorthosi-amathousΦιλικά παιχνίδια διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες. Ξεμούδιασμα με φιλικό για αρκετές ομάδες ‘Α κατηγορίας.


Η Ανόρθωση αντιμετώπισε την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα κερδίζοντας με 6-0, σε φιλικό που έγινε στις πλάτρες. Ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Αμμοχώστου: 

Νικήτρια την Ανόρθωση βρήκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, χωρίς βέβαια το αποτέλεσμα ή η έκτασή του να παίζουν κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Έξι τέρματα πέτυχαν τρεις ποδοσφαιριστές της Μεγάλης Κυρίας, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μακρής (56′, 90′) και Αβραάμ (68′, 69′), ένα ο Χρίστος Μαραγκός (76′) και ένα προήθλε από αυτογκόλ (58′).

Ο Άντρε Πάους, στο πρώτο ημίχρονο προτίμησε τους Κόπριβετς, Βίκτορ, Εντλόβου, Λοϊζίδη, Χόλγκερσον, Λαΐφη, Νούχου, Ίσμα, Κάλβο, Ανδρέου και Αμπουρτζάνια. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Βέγκα, Λοϊζίδης, Οικονόμου, Χόλγκερσον, Χατζηπασχάλης, Αμπουρτζάνια, Κωνσταντίνου, Μακρής, Αβραάμ, Μαραγκός και Νούχου. Εξάλλου, στο 70′ ο Μαϊσουράτζε αντικατέστησε τον Αμπουρτζάνια.

Η αποστολή της Ανόρθωσης με το τέλος του αγώνα αναχώρησε για τη Λάρνακα. Θα επιστρέψει στις Πλάτρες το πρωί της Δευτέρας, για άλλη μια βδομάδα παραμονής και εκεί προετοιμασίας.

ermis-aez

Ο Ερμής επικράτησε με 4-1 της ΑΕΖ. Επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Αραδίππου:

Φιλικά” εκλεισε με 4-1 το πρώτο φιλικό της ομάδας μας, στο Ζακάκι κόντρα στην ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ, με τους Δημητρίου Αναστάση, Οσενί, Αχιλλέα Βασιλείου και Σάββα Σάββα να σκοράρουν.( Δημήτρης Ιωάννου για την αντίπαλη ομάδα).

Εντεκάδα:  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, OSENI WAHEED, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, MUSTAPHA OUAYNOR, LATTORE CHRISTIAN, ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, DA SILVA CHARLES, OUATTARA ISSOUF.

Χρόνο συμμετοχής πήραν: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΘΩΣ, MOREIRA JOSE, PORTILLA DIEGO, DE PINA MARTIN DOS SANTOS, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, NDONG ULYSSE, PORTILOA CHRISTIAN, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑ, BRIGIDO RUBEN, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ: “Οι στόχοι που είχαμε, για αυτό το παιχνίδι, ήταν: πρώτον η ισομερής συμμετοχή όλων των παικτών, δεύτερον, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης τους μέσα από πραγματικές συνθήκες παιχνιδιού και τρίτον, η εφαρμογή της τακτικής συμπεριφοράς την οποία έχουμε δουλέψει ως τώρα.Βάση λοιπόν αυτών, αποκομίσαμε πολλά θετικά και αρνητικά τα οποία θέλουμε ,έτσι ώστε να κάτσουμε να τα δούμε και να τα βελτιώσουμε.Τελειώνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας την Κυριακή ανεβαίνουμε Κοράκου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί θα γινει μοντάρισμα της ομάδας.Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, πιστεύω μέρα με τη μέρα τα παιδιά θα γίνονται καλύτερα. Απομένει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να γυρίσουν και οι δυο παίκτες της ομάδας που λείπουν μ αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας τους και να ετοιμαστούμε”.

salamina-aris

Με 4-2 επικράτησε η Νέα Σαλαμίνα του Άρη, σε ένα φιλικό ανάμεσα σε ομάδες Α’ κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0, έχοντας σκόρερ τον Κούλλη Παύλου εις διπλούς, όμως ο Άρης ισοφάρισε με δύο πέναλτι. Ισόπαλο το πρώτο μέρος, με τη Σαλαμίνα να πετυχαίνει δύο γκολ στην επανάληψη, πήρε πάλι προβάδισμα με τον Μιχαήλ, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-2 με πέναλτι.