Home TOP NEWS Ξέρει πού να κτυπήσει

Ξέρει πού να κτυπήσει

proponisi-brondby-stadion (1)Λίγες ώρες χωρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από το 1ο παιχνίδι του 3ου προκριματικού κόντρα στη Μπρόντμπι. Η κίνηση του Κώστα Καϊάφα να αφήσει την προπόνηση ανοικτή για το κοινό, αλλά και η φύση της προπόνησης, φανερώνει πως ο κόουτς έχει εδώ και μέρες καταλήξει στην τακτική του, ενώ έχει περάσει τις οδηγίες του και στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.


Ξέρει πολύ καλά που πρέπει να κτυπήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν. Με βάση τον τρόπο που έπαιξε ο προπονητής της ομάδας μας τόσο κόντρα στη Γιαγκελόνια, όσο και πέρσι στη Μόσχα, ξέρουμε και τι να αναμένουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσέξει τα μετόπισθεν και θα επιχειρήσει να κτυπήσει στο transition. Η κόντρα φαίνεται να είναι και το αδύνατο σημείο της Μπρόντμπι, που φανέρωσε αδυναμίες και ανισορροπία στην άμυνα της όταν χάνει τη μπάλα.

Για να καταφέρει βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει αυτό που θέλει, δεν αρκούν οι οδηγίες, κυρίως είναι η εκτέλεση τους από τους παίκτες που μετράνε. Οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να επιδείξουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ειδικά στα πρώτα στάδια του αγώνα και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν. Τα λάθη εδώ που φτάσαμε, απαγορεύονται.