Home TOP NEWS Επίσημο! Ο Τζίμης είναι εδώ!

Επίσημο! Ο Τζίμης είναι εδώ!

2012-2013 » B_ROUND » ALKI-OMONOIA_26-2-13 (13)


Μετά από μία τιτάνια προσπάθεια από τον ίδιο, τον Πράσινο Λαό και τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Τζίμης επιστρέφει στην Κύπρο και στην αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ! Ένα μήνα κράτησαν οι επαφές με τη διοίκηση να αδυνατεί να τον ικανοποιήσει οικονομικά, όμως στην πορεία ανέλαβε δράση ο Λαός και κάλυψε μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Παράλληλα ο ίδιος είπε ΟΧΙ σε όποια άλλη πρόταση έφθανε κοντά του, αφού του έλειψε τόσο πολύ το τριφύλλι και ο κόσμος μας.

Διοίκηση και Τζίμης τα βρήκανε σε όλα και σήμερα είχαμε την ανακοίνωση της απόκτησης του. Μετά τη ήττα στο Δασάκι η διοίκηση προσπάθησε να δώσει κάτι θετικό στον κόσμο ανακοινώνοντας την απόκτηση του παίκτη. Ο Χρήστος Νεοφύτου, δήλωσε:

«Δεν μπορώ να κρυφτώ, ήταν μία κακή εμφάνιση, θα δούμε τα λάθη μας. Υπάρχουν και τα ευχάριστα, είμαι σε θέση να ανακοινώσω την επίσημη μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή. Τα βρήκαμε με τη Σιόν και με τον παίκτη».

Χαρμόσυνα τα νέα στο θέμα Χριστοφή, όχι όμως και όσον αφορά την εικόνα της ομάδας μας. Είναι φανερό πως πρέπει να διορθωθούν πολλά, αφού η απόδοση δεν είναι η πρέπουσα. Ειδικά στην άμυνα, χρειάζεται πολλή δουλειά.