Home TOP NEWS Match Report: Τον έκανε μάγκα

Match Report: Τον έκανε μάγκα

ag2-ethnikos-omonoia-b (12)


Ανεπίδεκτη μαθήσεως. Ίδια εικόνα με ότι βλέπουμε σχεδόν κάθε χρόνο στο Δασάκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό πρώτο ημίωρο της, δέχθηκε γκολ στην πρώτη φορά που απειλήθηκε και δεν άσκησε τις πιέσεις που θα έπρεπε μετά το προβάδισμα του αντιπάλου. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να θέλει πολλή δουλειά.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο και πίεσε από νωρίς τον Εθνικό. Στο 6′ μάλιστα είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με το Σκέμπρι να σημαδεύει με όμορφο πλασέ το δοκάρι. Δυο σουτ των Μπεμπέ και Ρουσιά στο 9′ και το 12′ πέρασαν άουτ, ενώ ένα τρίτο του Ονησίφορου αποκρούστηκε από το Μπγκαντίνοφ. Στο 24′ ήταν σειρά του Σέρινταν να απολέσει μεγάλη ευκαιρία αφού δεν κατάφερε να νικήσει το Μπογκαντίνοφ σε τετ α τετ. Στο 34′ ο Ρουσιάς κράτησε τη μπάλα στη περιοχή, όμως έκανε κακό πλασέ αντί να πασάρει στους μόνους Σκέμπρι και Σέρινταν. Κάπου εκεί το παιχνίδι διακόπηκε για ένα 25λεπτο λόγω προβλήματος του προβολέα. Με την επανέναρξη και στη μοναδική φορά που απείλησε, ο Εθνικός άνοιξε το σκορ. Ο Ηλία σφύριξε φάουλ (;) ο Μεντί έμεινε στο κέντρο να διαμαρτύρεται αντί να τρέξει στο χώρο ευθύνης του και οι παίκτες της Άχνας εκτέλεσαν γρήγορα. Ο Ηλία έκοψε τη μπάλα στο Χατζηβασίλη και ο πρώην άσσος της ομάδας μας με προβολή άνοιξε το σκορ. Πρέπει να τονιστεί ότι η μπάλα ήταν εν κινήσει και ο Χρίστος Ηλία έπρεπε να δώσει επανάληψη. Διπλό λάθος ρεφ. Στο 46′ ο Ρουνιέ έπιασε κεφαλιά η μπάλα έφυγε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Β’ ημίχρονο

Πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ένα φάουλ του Μπεμπέ που απέκρουσε ο Μπογκαντίνοφ στο 50′. Τρία λεπτά μετά, ο Εθνικός απείλησε στον αιφνιδιασμό, όμως ο Παναγή απέκρουσε. Στο 59′ μια κεφαλιά του Σκέμπρι μετά από κόρνερ έφυγε άουτ. 8 λεπτά μετά, ο Μπεμπέ έκανε ατομική ενέργεια, τα χάλασε στη τελική αφού σούταρε άουτ. Στο 73′ μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Ράμος έκανε σουτ, ο Μπογκαντίνοφ όμως απέκρουσε δύσκολα. Στο 81′ μετά από σέντρα του Μπεμπέ, έγινε πρώτη κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το Σέρινταν. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Λομπιανίτσε έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα όμως κόντραρε πριν πάει στα δίκτυα. Στο 91′ ο Ασσίς μπήκε απειλητικά στη περιοχή, ο Μιράντα έδιωξε πριν ο Νούνο σκοράρει. Στο 93′ ο Σκέμπρι έκανε κεφαλιά, ο Μπογκαντίνοφ όμως έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Συμπερασματικά

Θα μπορούσε να πήγαινε αλλιώς το ματς. Το θέμα είναι πως στο καλό μας διάστημα, δεν ελέγξαμε τις λεπτομέρειες που έπρεπε, ενώ το κακό μας ήταν μεγαλύτερο.