Home TOP NEWS Στο τέλος να κλείσει θετικά

Στο τέλος να κλείσει θετικά

Christofi21


Σε αναμμένα κάρβουνα οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για την εξέλιξη της μεταγραφής Χριστοφή. Από τη στιγμή που δεν έκλεισε κοντά μας, σημαίνει δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα όλα τα εμπόδια. Από τη στιγμή όμως που δεν έχει ανακοινωθεί οπουδήποτε αλλού, πάει να πει πως ο Δημήτρης εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να πιστεύει πως μπορεί να γίνει η δουλειά.

Αν στο τέλος κλείσει η μεταγραφή και ο αγαπημένος της πράσινης κερκίδας επιστρέψει, όλα καλά. Αν από την άλλη πάει ανάποδα το πράγμα, η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Γιατί όλοι ξέρουν πλέον πως ο Δημήτρης Χριστοφή έχει κάνει μεγάλες υποχωρήσεις για να ξαναβάλει τριφύλλι στο στήθος. Ελπίζουμε πως στο τέλος θα είναι όλα καλά, αλλιώς κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Γιατί δεν γίνεται ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής να ζητά να παίξει σε μας παρά τα προβλήματα κι εμείς να μην βρίσκουμε το τρόπο.

Όπως και να έχει, ο ΛΑΟΣ έχει ήδη μαζέψει τεράστια ποσά. Έχει δείξει τι σημαίνει για αυτόν η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και πόσο εκτιμάει την αξία, την προσφορά και το χαρακτήρα του Δημήτρη. Για άλλες δυο μέρες ο λογαριασμός για να μαζευτούν λεφτά, θα είναι ανοικτός:

Beneficiary Name: Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες
Beneficiary Address: Θεσσαλονίκης 5 και Κυρηνείας, εμπ.Κέντρο Πλατύ, Μπλοκ Β, 1ος όροφος, 2122, Λευκωσία
Branch Name: Συνεργατικό Ταμιευτήριο
Λογαριασμός: 034-­4004160-­0
ΙΒΑΝ:CY44 0070 3430 0000 0000 4004 1600
SWIFT: CCBKCY2N