Home TOP NEWS Θα χρειαστεί άλλη διάθεση το Σάββατο

Θα χρειαστεί άλλη διάθεση το Σάββατο

filiko-doxa-omonoia-b (9)


Είναι φιλικό, το καταλαβαίνουμε. Ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές και πειράματα, κι αυτό το καταλαβαίνουμε. Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως μια εβδομάδα πριν τη πρεμιέρα κανείς δεν θέλει να τραυματιστεί. Οφείλουμε όμως και να τονίσουμε πως από βδομάδας θα χρειαστεί πολλή περισσότερη διάθεση από αυτήν που δείξαμε σήμερα.

Σε μια εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, όποιοι έντεκα και αν παραταχθούν, πρέπει να μπει στο γήπεδο αντιλαμβανόμενη πλήρως πως κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος είναι τελικός. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας του να μπούμε δυνατά στο μαραθώνιο, αφού έχουμε ήδη απολέσει το στόχο της Ευρώπης. Ο πήχης πρέπει να μπει ξανά ψηλά και δεν θα κουραστούμε να το λέμε

Δεν μας πιάνει ούτε πανικός, ούτε παρασυρόμαστε ξέρουμε πως τα φιλικά είναι αποκλειστικά και μόνο για τους προπονητές και ότι το αποτέλεσμα τους καμία σημασία δεν έχει. Απλά επειδή τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, υπενθυμίζουμε σε όλους πως πρέπει να μπούμε σε αυτό με τα 1000 και διάθεση επίδοξης πρωταθλήτριας.