Home TOP NEWS Ο έλεγχος των διεθνών

Ο έλεγχος των διεθνών

OIKONOMIDIS-BALE


Τρεις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρίχθηκαν χθες στη μάχη των διεθνών υποχρεώσεων. Ο λόγος για τους Γιωργαλλίδη, Οικονομίδη και Σκέμπρι. Οι πρώτοι δύο αντιμετώπισαν με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου την Ουαλία και έχασαν 0-1, ενώ ηττημένος έφυγε και ο Αντρέ από το Αρτέμιο Φράνκι, εκεί όπου η Μάλτα έχασε με 1-0 από την Ιταλία. Πιο κάτω πως είδαμε τους 3 διεθνείς μας:

Γιωργαλλίδης: Σε καλή βραδιά ο Αντώνης, είχε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ των Ουαλών, αφού ο Μπέιλ ανέβηκε πολύ ψηλά, σαν να μην υπήρχε ο Τζέισον Δημητρίου και τον εκτέλεσε.

Οικονομίδης: Σαφώς ανεβασμένος ο Γιώργος Οικονομίδης, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, πάλεψε πολύ και ήταν ο καλύτερος παίκτης του κυπριακού άξονα. Κόντρα σε αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ όπως ο Ράμσι, ο Έντουαρντς και ο Κιγκ, ο Γιόγιο αντεπεξήλθε με άνεση. Μάλιστα στο τέλος θα μπορούσε να χαρίσει ένα βαθμό στη Κύπρο, το σουτ του όμως έφυγε λίγο έξω.

Σκέμπρι: Πάλεψε όπως όλη η Μάλτα ο Αντρέ, στο τέλος όμως λύγισαν από ένα γκολ του Γκρατσιάνο Πελέ. Όπως ήταν φυσιολογικό οι Μαλτέζοι τη περισσότερη ώρα αμύνονταν, ένα κομμάτι στο οποίο βοήθησε και ο Σκέμπρι, είχαν όμως και 1-2 καλές ευκαιρίες. Σίγουρα θα προτιμούσε να ήταν πιο επικίνδυνος ο άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.