Home TOP NEWS Μπεμπέ: “Αξίζαμε τη νίκη”

Μπεμπέ: “Αξίζαμε τη νίκη”

ag10-omonoia-apoel-G (39)


Δηλώσεις στο Sigmalive έκανε ο Λουτσιάνο Μπεμπέ με το τέλος του ψεσινού παιχνιδιού. Ο Βραζιλιάνος θεωρεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε τη νίκη ενώ τόνισε την ανάγκη η ομάδα μας να παίξει καλύτερα στη συνέχεια. Αναλυτικά:

Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε το ντέρμπι. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες κυρίως στο β’ ημίχρονο όταν έγινε και το 2-2. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όπως ήταν φυσιολογικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια όπως είναι αυτά.
Για τη φάση που η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι στο α’ ημίχρονο: Μίλησα με τον διαιτητή για αυτή τη φάση και ο διαιτητής μου είπε ότι δεν ήταν πέναλτι γιατί ο παίκτης του Αποελ άγγιξε την μπάλα πριν από τον δικό μας παίκτη. Αλλά αν όντως ήταν έτσι θα έπρεπε να είχαμε κόρνερ. Δεν το καταλάβαμε όμως συνεχίζαμε να παίζουμε και όπως είπα και πριν αξίζαμε τη νίκη.
Για το αν μπορούν ακόμη να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα: Αν παίζουμε έτσι, μπορούμε να παλέψουμε άνετα για το πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίζει έτσι με αυτό τον τρόπο, δυνατά. Πρέπει να παίζουμε καλά, δυνατά, έξυπνα και συγκεντρωμένα. Είχαμε ευκαιρίες απλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, αν σκοράραμε μπορούσαμε να κερδίσουμε.
Για την απόδοση του: Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Όταν η ομάδα παίζει καλά, παίζω και εγώ καλά και φαίνεται και η ποιότητα μου ως παίκτης. Πιστεύω ότι σήμερα μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ξέρετε ήταν ένα ντέρμπι, αλλά πρέπει να δουλέψω ακόμη λίγο για να δώσω και εγώ στους συμπαίκτες μου την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται από μένα.