Home TOP NEWS Θα είναι το πρώτο τους και το θέλουν πολύ!

Θα είναι το πρώτο τους και το θέλουν πολύ!

Σεμέδο και Κουλιμπαλί θέλουν να βάλουν στο παλμαρέ τους το πρώτο τους τρόπαιο

Η κατάκτηση ενός κυπέλλου ή καλύτερα κάποιου τίτλου είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή, όσο μάλλον όταν ο τίτλος που θα καταγράψουν στο παλμαρέ τους είναι ο πρώτος στην καριέρα τους.


Στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την δεδομενή στιγμή υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και θέλουν το μεθεπόμενο Σαββάτο να προσθέσουν ακόμη ένα στην συλλογή τους.

Φυσικά υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πανηγυρίσει κάποιο τίτλο μέχρι στιγμής και σε 9βράδια από σήμερα αν καταφέρουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη κόντρα στην Πάφο FC θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν.

Ο λόγος για τους Σενού Κουλιμπαλί, Γουίλι Σεμέδο, Σαϊντού Αλιούμ, τους νεαρούς Παναγιώτη Ανδρέου και Ταχσίν Οζλέρ, αλλά και τον Μιχάλη Παπαστυλιάνου. Οι τρεις μάλιστα ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ το περασμένο καλοκαίρι και ο Κύπριος κήπερ τον Ιανουάριο και όλοι έχουν την μεγάλη ευκαιρία να σηκώσουν την πρώτη τους κούπα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας μας, έχουν πανηγυρίσει κάποιο τίτλο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και σίγουρα με την εμπειρία τους θα προσπαθήσουν να φέρουν και το 17ο κύπελλο στην πράσινη βίτρινα.