Home TOP NEWS Η μεταγραφική και οι προσθήκες

Η μεταγραφική και οι προσθήκες

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(21)


Ότι θα κινηθεί για μεταγραφική ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένο. Το ξεκαθάρισε ο Αντρέας Δημητρίου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις, το είπε χθες και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη τύπου. Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ο κάθε ένας μπορεί να εκφέρει άποψη, στο τέλος μετράει εκείνη του προπονητή. Κατά τον γράφον χρειάζονται όλες οι γραμμές, με τη τελευταία να σηκώνει και δυο ποδοσφαιριστές.

Ένα θέμα που προκύπτει πάντως, είναι ποιος θα κάνει τις μεταγραφές. Εδώ και 3 καλοκαίρια, διώχνουμε παίκτη που αποκτήσαμε λίγες μέρες πριν. Φέτος πρωτοτυπήσαμε και κάναμε μεταγραφές ως τις 31 Αυγούστου, αλλάξαμε τα αναπληρωματικά μας μπακ με αποτέλεσμα να έχουμε ένα στο γήπεδο, ένα στο πάγκο και ένα στη κερκίδα και το κορυφαίο, επειδή θέλαμε επειγόντως κεντρικό αμυντικό, φέραμε αμυντικό χαφ. Καταλαβαίνετε λοιπόν, την ανησυχία μας για τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να κλείσει τα κενά της.

Από τη στιγμή που ακόμα και μετά τα πιο πάνω, ακόμα και μετά που το ζητούσε σχεδόν όλος ο κόσμος, τεχνικός διευθυντής δεν ήρθε, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αναζητήσει άλλους τρόπους για να διορθώσει τον τρόπο που λειτουργεί μεταγραφικά. Υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν και να ανοίξουν πόρτες, μιας και στην τελική ο προπονητής πρέπει να επιλέξει τους παίκτες που θα έρθουν. Μιλάμε για άτομα που θα διευρύνουν τους ορίζοντες του συλλόγου και θα προσφέρουν στο Μιλόγεβιτς σοβαρές επιλογές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να σπάσει τα ταμπού της και να κάνει επιτέλους ένα βήμα μπροστά;