Home TOP NEWS Τα μεσοαμυντικά κενά που την πληγώνουν

Τα μεσοαμυντικά κενά που την πληγώνουν

ag12-omonoia-enp-b-111 (23)


Εδώ και αρκετό καιρό έχει φανεί πως μεσοαμυντικά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πρόβλημα. Κατακρίβιαν, η δομή του ρόστερ και μόνο το προδίδει αφού μέχρι τη τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου ψάχναμε να κλείσουμε τρύπες. Τελευταία στιγμή σπάνια γίνεται η δουλειά, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουμε συνεχή προβλήματα, στα οποία απέδωσε τη χθεσινή εμφάνιση ο Μιλόγεβιτς.

Στο κέντρο της άμυνας έχουμε αλλάξει σε 12 αγωνιστικές καμιά δεκαριά δίδυμα. Ρομαρίκ, Λομπιανίτσε, Ρούνιε, Καντούτσης, Γκουλόν, Μεντί σε διάφορες παραλλαγές. Δεξιά έπαιξαν Λομπιανίτσε, Δημητρίου και πήγαν καλά, όσες φορές πήγαμε να βαφτίσουμε μπακ το Ράμος όμως είχαμε πρόβλημα. Πάλι καλά που ήρθε κι ο Χάφεζ και αριστερά βλέπουμε μια σταθερότητα.

Όσον αφορά τον άξονα, τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα, απουσιάζουν τα τρεξίματα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στα παιχνίδια που έπαιξε ο Μαργκάσα η εικόνα ήταν πιο σουλουπωμένη. Αλλιώς τρέχει μόνο ο Οικονομίδης και επειδή δεν μπορεί ένας παίκτης να τα προλάβει όλα, εκτίθεται κιόλας. Ο Φυλακτού που θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτό το τομέα έχει χωθεί στην άκρη του πάγκου.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ζητάει από τους παίκτες του να ανακτούν τη μπάλα γρήγορα όταν τη χάνουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκάθαρα δεν είναι έτοιμη, είτε λόγω ρόστερ, είτε γιατί αλλιώς έμαθαν, να κάνει κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν χθες να μας κάνει τριγωνάκια το Παραλίμνι. Ο προπονητής μας εντόπισε και ανέφερε την αδυναμία, ελπίζουμε σύντομα να αρχίσουν οι παίκτες του να αντιλαμβάνονται τι τους ζητά.