Home TOP NEWS Στο μυαλό μόνο η νίκη

Στο μυαλό μόνο η νίκη

ag10-omonoia-apoel-G (12)


Μετά τον Μαργκάσα, πρόβλημα και με Γκουλόν. Πονοκεφαλιάζει για τη μεσαία γραμμή ο Μιλόγεβιτς. Υποχρεωμένος να ξεπεράσει και τα όποια απρόοπτα στην προετοιμασία της νέας του ομάδας είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενόψει του κυριακάτικου δύσκολου αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «πρασίνων».

Του Σοφοκλή Σοφοκλέους / Sigmalive.com

Και αυτό γιατί, μετά τον τραυματισμό του Μαργκάσα και το θέμα με την κλήση Χάφεζ στην Ολυμπιακή Ομάδα της Αιγύπτου, προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού και με τον Γκουλόν. Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός, μαθημένος στις δύσκολες καταστάσεις, συνεχίζει τη δουλειά του, έχοντας ως κύριο μέλημά του να μεταφέρει τη φιλοσοφία του στους παίχτες της ομάδας και παράλληλα να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίχτες του γνωρίζουν πόσο σημαντικό θα είναι να κατακτηθεί η νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο και φιλόδοξο Άρη και πάνω σε αυτή τη βάση δουλεύουν σκληρά τις τελευταίες μέρες.

«Πονοκεφαλιάζει» για τον άξονα
Ο νέος «πονοκέφαλος» που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακούει στο όνομα Ερόλντ Γκουλόν. Ο Γάλλος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και ακολούθησε θεραπεία. Την ίδια στιγμή έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα, τα οποία ουσιαστικά καθιστούν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη απίθανη. Ενός παίχτη που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο ντέρμπι με τον Αποέλ και ενθουσίασε και τον Μιλόγεβιτς.

Το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» συνέστησε ξεκούραση και θεραπεία στον Πορτογάλο μέσο για το επόμενο διάστημα. Συνεπώς, αν θεωρήσουμε ότι ο Μαργκάσα μένει εκτός πλάνων του Μιλόγεβιτς, τότε η συμμετοχή του Γκουλόν κρίνεται επιβεβλημένη. Αν τελικά δεν προλάβει ούτε ο Γάλλος, τότε ανοίγει η πόρτα της ενδεκάδας για τον Μπεμπέ, ενώ πανέτοιμος δηλώνει και ο Φυλακτού.

Αλλαγές σε άμυνα και επίθεση
Πέραν του άξονα, αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν και στις δύο άλλες γραμμές της ομάδας. Στην άμυνα θα επανέλθει ο Ρούνιε, αφού ο νέος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστεύει στις δυνατότητες του Κροάτη αμυντικού, ενώ και ο ίδιος θέλει να αποδείξει ότι το ντεφορμάρισμά του ανήκει στο παρελθόν, ώστε να πείσει τους «πράσινους» ότι αξίζει να του ανανεώσουν το συμβόλαιο τον Ιανουάριο. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Χάφεζ και το κατά πόσο θα μείνει στην Κύπρο και θα ενισχύσει την ομάδα ή θα ενσωματωθεί εκ νέου με την Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας του.

Πάντως, μετά τον τραυματισμό του Μαργκάσα, αλλά και του Φιλιώτη, η παρουσία του κρίνεται αναγκαία. Στην επίθεση, πρόθεση του Μιλόγεβιτς είναι να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μπαντιμπανγκά, ποντάροντας στην ταχύτητα, στη διεισδυτικότητα και την ποιότητα του Βέλγου.