Home TOP NEWS Βάζει το πήχη ψηλά, να ακολουθήσουμε

Βάζει το πήχη ψηλά, να ακολουθήσουμε

Vladan-Milojevic


Δεν κρύφτηκε ούτε δευτερόλεπτο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις που έκανε χθες στο sigmalive. Θεωρεί πως έρχεται σαν μια μεγάλη ομάδα και σαν προπονητής τέτοιας μίλησε. Έθεσε τον πήχη ψηλά και μίλησε με αυτοπεποίθηση, ξεκαθαρίζοντας πως θα κάνει ότι μπορεί από το χέρι του για να τα καταφέρει. Είπε χαρακτηριστικά ο νέος μας κόουτς:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστια-μεγάλη ομάδα.Είναι μια ομάδα με κόσμο, έχει τα πάντα έχει τα φόντα αλλά κάτι δεν πήγε καλά. Πρέπει να κάνουμε περήφανο και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ξέρω πως είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Κύπρο.”

Ο Βλάνταν λοιπόν μίλησε για το μεγαλύτερο σωματείο στη Κύπρο, είπε πως πρέπει να κάνουν περήφανο το κόσμο και αυτό ξέρει πως θα γίνει μόνο με τίτλους. Μίλησε με σεβασμό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την προσέγγισε σαν τον τεράστιο σύλλογο που είναι. Επιβάλλεται να τον αφήσουμε να μας παρασύρει, γιατί δεν αρμόζει στην ομάδα μας να έχει αόριστους στόχους, ή να λέει πως της αρκεί η οικονομική σωτηρία. Πρέπει να βρούμε τη χαμένη περηφάνια μας και με ηττοπαθείς νοοτροπίες δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ας τον αφήσουμε να μας ανεβάσει, παρά να τον κατεβάσουμε εμείς.