Home TOP NEWS Ιβάν μην αδικείς τον εαυτό σου

Ιβάν μην αδικείς τον εαυτό σου

ag14-salamina-omonoia-a (105)


Ο Ιβάν Ρούνιε ήταν εδώ και καιρό τραυματίας. Έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με ένεση γιατί η ομάδα το είχε ανάγκη. Σε γενικές γραμμές πήγε καλά, καθάρισε αρκετές επιθέσεις του αντιπάλου που δεν έφτιαξε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Κι όμως το μόνο που συζητάνε σήμερα οι περισσότεροι είναι εκείνο το λάθος στο 51′, ενώ θα μπορούσαμε να γράφουμε διθυράμβους που έπαιξε τραυματία. Κι αν ο Πεδρίτο ήταν εύστοχος, η κριτική θα ήταν πολύ πιο αυστηρή, ίσως και ισοπεδωτική για ένα ποδοσφαιριστή που είναι σε διαδικασία να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει παρόμοιο λάθος φέτος ο Ρούνιε. Πιο σοβαρό εκείνο με την ΑΕΚ που στοίχισε στην ομάδα μας το παιχνίδι. Τονίζουμε πάντως το φέτος, γιατί πέρσι, όταν ήταν πιο συγκεντρωμένος και είχε το μυαλό αποκλειστικά στο παιχνίδι, δεν έκανε τέτοια λάθη. Γενικώς ο Ιβάν φέτος αδικεί συστηματικά τον εαυτό του. Ενώ είναι καλός αμυντικός, ακόμα και σε καλή μέρα, έκανε κάποια λάθη που του στοιχίζουν και ψυχολογικά.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσει στο Ρούνιε, είναι να σταματήσει να αδικεί τον εαυτό του. Να παίξει τα απλά, τα σίγουρα. Να παραμένει συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο, να αφήσει ότι τον ταλαιπωρεί εκτός γηπέδου, να περιορίσει όσο πιο πολύ γίνεται τα λάθη. Λάθη όλοι οι παίκτες θα κάνουν, είναι τα “φτηνά”, τα “εύκολα” που τσαλακώνουν μέχρι τώρα την εικόνα του. Και είναι κρίμα, γιατί έχει δείξει πως είναι πολύ καλύτερος από αυτά τα λάθη.