Home TOP NEWS “Σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε”

“Σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε”

Ο Ανδρέας Δημητρίου παραδέχθηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα απόψε. Οι πράσινοι παρά τη νίκη τους, έφυγαν προβληματισμένοι από το γήπεδο.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα: «Είναι από τις περιπτώσεις που νομίζω λες πως κρατάς τη νίκη και τίποτα άλλο. Είναι πολύ σημαντική η νίκη, θέλαμε να κερδίσουμε, να κάνουμε 3η συνεχόμενη νίκη πριν τη μικρή διακοπή. Είχαμε πει πως δεν έχουμε μέρες να δουλέψουμε και θέσαμε σαν προτεραιότητα να κερδίσουμε. Από κει και πέρα η εμφάνιση δεν ήταν καλή, δεν μας ικανοποίησε και σίγουρα για να διεκδικήσουμε νίκη με την Ανόρθωση πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να βελτιωθούμε σε τομείς που δεν πετύχαμε. Όταν λέει ποδοσφαιριστής πως ο κόσμος έχει δίκαιο να φωνάζει τι να πω εγώ. Έχει δίκαιο ο κόσμος άλλα περίμενε και σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε.

Δεν ελέγξαμε το ρυθμό, δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα δεν είμαστε δημιουργικοί. Από κει και πέρα η νίκη είναι σημαντική, αλλά αν δεν βελτιωθούμε όλοι αντιλαμβανόμαστε πως δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι από τη συνέχεια. Υπάρχει διάθεση για δουλειά και θέλουμε βελτίωση. Κάθε ομάδα δικαιούται να εκφράζει τα παράπονα τους. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, ήταν σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε την Ανόρθωση, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο και να κάνεις πράξη αυτά που θες. Αν παρουσιαστούμε έτσι δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, χάσαμε πολλούς παίκτες σήμερα, αλλά από κει και πέρα θα παλέψουμε για να κερδίσουμε. Μας περιμένει πολλή δουλειά».