Home TOP NEWS Ώρα να μεγαλώσει

Ώρα να μεγαλώσει

CUP-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (214)


Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00 live omonoianews.com) σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στην πρώτη θέση 12 ολόκληρους βαθμούς από τη δική μας και πείθει κάθε εβδομάδα με τη σταθερότητα και την απόδοση της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντίθετα, αν και έχει δείξει προοπτική, δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος να κάνει το έξτρα βήμα που θα πείσει πως είναι έτοιμη για πιο μεγάλα πράγματα.

Ξεκάθαρα λοιπόν, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ενώπιον της μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μπορεί με εμφαντική απόδοση και νίκη, να αποδείξει πως είναι έτοιμη να “μεγαλώσει” ξανά και να ξεφύγει από το ρόλο του κομπάρσου ή αν θέλετε πιο εξευγενισμένα του ρυθμιστή, που έχει βάλει τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια. Οι επόμενες 10 μέρες είναι καθοριστικές για την πορεία μας στο πρωτάθλημα και είτε θα τα φέρουμε όλα τούμπα φωνάζοντας παρόν, είτε θα το πάρει απόφαση πως μόνο ως την 3η ή τη 4η θέση μπορεί να στοχεύσει.

Η προηγούμενη παράγραφος μπορεί να μοιάζει ακραία, αλλά είναι ταυτόχρονα ρεαλιστική. Εδώ και περίπου μια 5ετία αποτυγχάνουμε όχι μόνο να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο, αλλά και να τον διεκδικήσουμε πραγματικά. Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν, παιχνίδια σαν το σημερινό και σαν εκείνο που παίζουμε την επόμενη εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τα κερδίζει αν είναι να βγει από την μετριότητα. Μόνο νίκη σήμερα λοιπόν.

Αγωνιστικά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ασσίς, Μαργκάσα, Κιρμ, Σέρινταν, Ρουσιά και Δημητρίου. Σοβαρές απουσίες, πρέπει να βρεθούν όμως οι λύσεις.