Home TOP NEWS Αν το αποφάσισε ο Νταμπίζας

Αν το αποφάσισε ο Νταμπίζας

Makriev (2)


Από χθες το βράδυ, η είδηση πως ο Ντίμιταρ Μακρίεφ οδεύει προς Ηλίας Πούλλος κάνει το γύρο των ΜΜΕ. O 32χρονος Βούλγαρος (7.1.84) έχει εντυπωσιάσει φέτος με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας αφού με 17 γκολ, είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Το τελευταίο του γκολ μάλιστα, το πέτυχε το περασμένο Σάββατο εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. στη φάση που είναι όμως η ομάδα μας, για μας δεν έχει τόση σημασία η αξία του.

Πιο σημαντικό για μας, είναι αν ισχύει η είδηση, η όποια κίνηση να έχει γίνει με τη σύμφωνο γνώμη, ή την προτροπή του Νίκου Νταμπίζα. Έχουμε ξαναγράψει πως η άποψη μας είναι πως πλέον ο Ελλαδίτης πρέπει να αποτελεί απόλυτο αφεντικό του Ηλίας Πούλλος. Αν είχε χρόνο να αξιολογήσει την περίπτωση και έδωσε το “ΟΚ”, καλώς. Αν από την άλλη έχουν γίνει επαφές χωρίς να είναι εις γνώση του, ας μείνουμε στις επαφές, πριν να εξετάσει προσεκτικά αν είναι αυτό που ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ο Βούλγαρος.

Λέμε ξανά, δεν εξετάζουμε την αξία του Μακρίεφ. Απλά το αν “αρέσει” ένας ποδοσφαιριστής στο κόσμο ή αν “βγάζει μάτια” εκεί που είναι, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ταιριάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το στυλ που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Και επειδή πλέον διαθέτουμε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αυτοί πρέπει να αποφασίσουν.