Home TOP NEWS Εξαργυρώστε το διπλό!

Εξαργυρώστε το διπλό!

ag31-apollon-omonoia-v (22)


Την περασμένη εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πιο σημαντική της νίκη μες τη χρονιά. Εκεί που ήταν ουσιαστικά με τη πλάτη στο τοίχο και υπό δίκαια συνεχή αμφισβήτηση, κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να φύγει θριαμβεύτρια από τη Λεμεσό. Το προχθεσινό διπλό, ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη της Ευρώπης. Ενδεχομένως όμως και να ξεχαστεί γρήγορα, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει το Σάββατο στη Λάρνακα.

Η ομάδα μας στο Παπαδόπουλος καλείται να εξαργυρώσει το διπλό της Λεμεσού με νέο διπλό. Θα πραγματοποιήσει έτσι, το πιο αποφασιστικό βήμα για την Ευρώπη. Σε αντίθετη περίπτωση, αν κερδίσει και ο Απόλλωνας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί 5η και η προσπάθεια της θα αρχίσει ξανά από το μηδέν. Για αυτό λέμε πως μπορεί να απογειωθεί, μπορεί και να προσγειωθεί ανώμαλα και να κληθεί ξανά να μαζέψει τα κομμάτια της, τρεις μέρες πριν από ημιτελικό.

Είναι σε κομβικό σημείο η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει τη δυναμική με το μέρος της και μπορεί να τη μεγιστοποιήσει. Ο ρυθμός που ψάχναμε όλη τη χρονιά και δεν ήρθε ποτέ, μπορεί να κάνει την εμφάνιση τώρα και να αποτελέσει οδηγό για την υλοποίηση των όποιων στόχων. Δυνατά λοιπόν, να φροντίσουμε το διπλό στη Λεμεσό να μετράει και να προστεθούν τα κέρδη αυτή της αγωνιστικής από πάνω.