Home TOP NEWS Παραπέμπουν Ρομαρίκ!

Παραπέμπουν Ρομαρίκ!

AG33-omonoia-apoel (191)


Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ξεκίνησαν το τελικό νωρίς, επειδή παράγγειλε ο Νεκτάριος Πετεβίνος για λογαριασμό του Αποέλ παραπομπή του Ρομαρίκ! Ο Αποελίστας πειθαρχικός εισαγγελέας Στέλιος Νικολάου παραπέμπει τον Ντρι Ρομαρίκ για “αντιαθλητική συμπεριφορά προς αντίπαλο ποδοσφαιριστή” στο παιχνίδι με το Αποέλ! Ο επίσης Αποελίστας Αριστοτέλης Βρυωνίδης, θα αποφασίσει την επόμενη Πέμπτη την ποινή του! Ο στόχος τους ξεκάθαρος!

Στέλιος Νικολάου ο σούπερ σταρ της στιγμής λοιπόν! Δεν παραπέμπει τον Γιαννιώτα που κτύπησε εκτός φάσης τον Καρλίτος, που προκάλεσε τη σύρραξη για την οποία παραπέμπεται ο Ρομαρίκ, που προκάλεσε την κερκίδα κατά την επίτευξη του πρώτου γκολ! Δεν παραπέμπει το Ντε Βιτσέντι που προκάλεσε την κερκίδα χειροκροτώντας την ειρωνικά κατά την έξοδο του από το ΓΣΠ και ενώ έπρεπε να τιμωρηθεί με απευθείας κόκκινη! Δεν παραπέμπει το Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για το δολοφονικό φάουλ στον Μαργκάσα με τις σχάρες (φαίνεται πως το να προσπαθήσεις να κόψεις τη μπάλα σε αντίπαλο δεν είναι αντιαθλητική συμπεριφορά)! Παραπέμπει όμως το Ντρι Ρομαρίκ που απλά αντέδρασε στα καραγκιοζιλίκια του Γιαννιώτα!

Και να ήταν μόνο αυτό; Η ΟΜΟΝΟΙΑ την πλήρωσε στο παρελθόν για ένα “stupid” του Μπαντιμπαγκά αλλά δεν έγινε το ίδιο για το “Fuck you” του Ντε Βιτσέντι και το “Fucking Bastard” του Νούνο Μοράις! Οι ίδιοι άνθρωποι που παραπέμπουν κατά ρυπάς τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κλείνουν τα μάτια προκλητικά όταν πρόκειται για την αγαπημένη τους ομάδα! Μας κοροϊδεύουν κανονικά και με το νόμο μες τα μάτια μας, απλά και μόνο για να πετύχουν το σκοπό τους. Και ενώ πριν λίγες μέρες έκαναν “μαγικά” για να παίξει ο Μερκής στο ντέρμπι!

Κ. Βρυωνίδη, έχεις μια τελευταία ευκαιρία. Αν την επόμενη Πέμπτη βάλεις στο Ρομαρίκ οτιδήποτε πάνω από 2 αγωνιστικές, θα ξέρει όλος ο κόσμος πως το κάνεις αποκλειστικά για να χάσει ο ποδοσφαιριστής μας τον τελικό. Παίξτε μας μια φορά στα ίσα ρε! Μια φορά παίξτε μας σε οποιοδήποτε γήπεδο θέλετε, δικαστικό ή αθλητικό, στα ίσα!