Home TOP NEWS Στάθηκε καλά, αλλά θα μείνει εντεκάδα;

Στάθηκε καλά, αλλά θα μείνει εντεκάδα;

orsulic-romarik


Τον λες και ευχάριστη έκπληξη τον Μάριν Όρσουλιτς. Όχι γιατί θεωρούσαμε πως δεν μπορεί να σταθεί σε ένα τόσο ανταγωνιστικό ματς, αλλά γιατί το δείγμα που είχαμε από τον Κροάτη αγωνιζόμενο ήταν πολύ μικρό και οι συμμετοχές του πολύ αραιές. Ο Όρσουλιτς φώναξε παρόν και έδειξε στον Μιλόγεβιτς πως μπορεί να τον θεωρεί και αυτόν μια επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Ήταν αρκετή όμως η εμφάνιση του για να εκτοπίσει το συμπατριώτη του Ιβάν Ρούνιε;

Ο Όρσουλιτς ήταν πραγματικά ανίκητος στον αέρα, πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς το ύψος του. Πήγε όμως πολύ καλά και χαμηλά και παρότι ο συνήθης αντίπαλος του Ίσμαελ Γκονζάλβες έχει πολύ χαμηλότερο κέντρο βάρος και είναι πολύ πιο ευέλικτος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Γενικώς στάθηκε με άνεση στο μεγάλο ντέρμπι αλλά το πιο πιθανό είναι να αφήσει τη θέση του στον Ιβάν Ρούνιε.

Ρούνιε και Ρομαρίκ είναι το αμυντικό δίδυμο της ομάδας εδώ και πολύ καιρό. Έχουν μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, έχουν αποκτήσει χημεία. Σε ένα παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη το μηδέν παθητικό και σε αυτό πρέπει να κτίσει την πρόκριση, πολύ δύσκολα θα δοκιμάσει ο Μιλόγεβιτς οτιδήποτε άλλο από αυτούς τους 2 για ραχοκοκκαλιά της τελευταίας γραμμής.