Home TOP NEWS Στοίχημα για όλους μας

Στοίχημα για όλους μας

AG32-anorthosi-omonoia (89)


Δεν θα κουραστούμε να το λέμε και μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, θα το επαναλάβουμε πολλές φορές. Το ματς της Τετάρτης, αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα μας, για την επιστροφή της στους τελικούς κυπέλλου. Είμαστε τέσσερα χρόνια μακριά από αυτούς, τέσσερα χρόνια μακριά από τους τίτλους. Η επιστροφή μας, πρέπει να αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για όλη τη πράσινη οικογένεια. Και έχει ο κάθε ένας το δικό του ρόλο να επιτελέσει.

Ξεκινώντας από τους παίκτες, θέλουμε να τους δούμε όλους μπαρουτοκαπνισμένους. Για αυτά τα ματς ζουν οι μεγάλοι παίκτες, αυτά ζητάει ο οργανισμός τους. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής σέβεται τον εαυτό του, βάζει ως στόχο του όσο περισσότερους τίτλους μπορεί. Η ΑΕΚ είναι το εμπόδιο στη διεκδικήση του κυπέλλου και πρέπει με τον ένα τρόπο ή τον άλλο να εξαφανιστεί από το διάβα μας. Συγκέντρωση, πάθος, θέληση από όλους όσους παίξουν και όλους όσους προσπαθήσουν να βοηθήσουν από το πάγκο.

Όσον αφορά το κόσμο την ξέρει καλά τη δουλειά του. Καταρχάς μαζική, ογκώδης παρουσία. Τέτοια που μια ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν έχει ζήσει πολλές φορές και δεν μπορεί να αντέξει. Φωνή από την ώρα που θα παρκάρουν το λεωφορείο τους, στήριξη όσο ψάχνουμε το γκολ, ακόμα πιο δυνατές ιαχές όταν αυτό έρθει. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρασε πολλές φουρτούνες φέτος, έχει τις εσωτερικές της διαφορές όμως αυτό το κύπελλο το θέλει. Και για να το κατακτήσει πρέπει να καταθέσει τη ψυχή της.