Home TOP NEWS Αλλιώτικος προγραμματισμός

Αλλιώτικος προγραμματισμός

dabizas


Θα μας πει κανείς, ήταν αυτονόητο πως από τη στιγμή που για πρώτη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύει με πραγματικό τεχνικό διευθυντή και όχι βαφτισμένο τέτοιο με το έτσι θέλω, ήταν αυτονόητο πως θα δούμε κάτι διαφορετικό. Ο προγραμματισμός της ομάδας μας φέτος δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχουμε ζήσει. Καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται, πολύ απλά γιατί ο καθ’ ύλην αρμόδιος Νίκος Νταμπίζας μοιάζει για την ώρα απρόσιτος και κρατά ακόμα και το Δ.Σ. στο σκοτάδι για τις επαφές του. Θα τους ενημερώσει προφανώς με την επιστροφή του, αλλά θέλει να περιορίσει διαρροές.

Κάπως έτσι, οτιδήποτε γίνει γνωστό για τις κινήσεις του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή έρχεται από την Ελλάδα και είναι επίσης ανεπιβεβαίωτο. Όσον αφορά τους προπονητές, όλα δείχνουν Ελευθερόπουλο, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Για τους παίκτες, προς το παρόν, μάθαμε μόνο για διερευνητικές επαφές, με παίκτες που αγωνίζονται ακόμα και στην ίδια θέση, κάτι που μάλλον υπονοεί πως ο Νταμπίζας θέλει απλά να έχει έτοιμες επιλογές για τον κόουτς, παρά κλείνει θέσεις. Γενικώς είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς τη πληροφορία, τη φήμη και το δεδομένο και αυτό είναι πρωτόγνωρο.

Αν θα μας βγει σε καλό ή σε κακό το πιο πάνω, θα φανεί εκ του αποτελέσματος. Το σημαντικό κατά την άποψη μας, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δοκιμάζει κάτι διαφορετικό από την πεπατημένη. Επιτέλους φαίνεται πως τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις, θα τις πάρει επαγγελματίας του ποδοσφαίρου και οι όποιες κινήσεις του, πρέπει να στηριχθούν από όλους μας. Να κριθούν με άλλα λόγια στο γήπεδο.