Home TOP NEWS Από αύριο εντείνονται οι διεργασίες

Από αύριο εντείνονται οι διεργασίες

serafim-agis


Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα των εκλογών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τις τελευταίες μέρες δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με ενδιαφερόμενους για το διοικητικό συμβούλιο. Ο άνθρωπος που ακούγεται πιο έντονα για τη προεδρία, ο Λώρης Κυριάκου, απουσίαζε στο εξωτερικό (επιστρέφει σήμερα), έτσι είναι βέβαιο πως οι επαφές θα επαναρχίσουν.

Όσον αφορά τώρα τα μέλη του νυν Δ.Σ. το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό. κάποιοι είναι δεδομένο πως θέλουν να συνεχίσουν, άλλοι όχι και τόσο. Ο πρόεδρος Σεραφείμ, όπως και οι παλιοί προέδροι μάλλον όπως διαρρέει θα αποχωρήσουν, αν θεωρήσουν πως υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί ένας συνδυασμός που να μπορεί να αναλάβει το καράβι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αλλιώς δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνεχίσουν.

Η άποψη μας είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να προχωρήσει και χρειάζεται φρεσκάρισμα. Πρέπει να βρεθεί συνδυασμός που να αφουγκράζεται τις επιθυμίες όλου του κόσμου και να μπορεί να εγγυηθεί πως θα προχωρήσουμε ενωμένοι. Επειδή ακούμε συχνά το επιχείρημα πως “50-60 άτομα από τη ΘΥΡΑ 9 αντιδρούν”, να ενημερώσουμε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η μεγάλη πλειοψηφία των κάτω των 45 ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, θέλει να δει την ομάδα να προχωρά. Κάποιοι από αυτούς, το έδειξαν και με τη στάση τους στις εκλογές.