Home TOP NEWS Η αποστολή για το τελευταίο εκτός

Η αποστολή για το τελευταίο εκτός

kyp-semifinal1-aek-omonoia-team (64)


Επιστροφή στη δράση, μετά τη διακοπή για το Πάσχα, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, όμως αμφότερες θα παίξουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην ομάδα της Λάρνακας δηλώνουν πως θέλουν να πάρουν τη νίκη, όπως φυσικά και στο πράσινο στρατόπεδο, που θα δώσουν το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη: Με 10 απουσίες η ΑΕΚΟ Αναστασίου θα διευθύνει τον αγώνα

Με την προπόνηση που πραγματοποίησε σήμερα, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στους Ρούνιε και Μαργκάσα που είναι τιμωρημένοι με κάρτες, το Ρομαρίκ στον οποίο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων, στο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά που είναι τραυματίας και στο Μάριο Δημητρίου.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Καρίμ Χαφέζ, Αντρέα Παναγιώτου, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιο Καντούτση, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Φάνο Κατελάρη, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.