Home TOP NEWS Έδειξε να αντιλαμβάνεται τις αδυναμίες στις δομές

Έδειξε να αντιλαμβάνεται τις αδυναμίες στις δομές

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (24)


Είπε πολλά, διάφορα και ενδιαφέροντα ο Νίκος Νταμπίζας στη παρουσίαση του πλάνου του. Όσα κι αν λέχθηκαν βέβαια, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και εκεί ακριβώς, στο γήπεδο, θα κριθεί και ο Ελλαδίτης Τεχνικός Διευθυντής για τις επιλογές του. Το πιο σημαντικό που βγαίνει για μας από τα όσα είπε, είναι πως έχει εντοπίσει ήδη τα κενά στις δομές, στις συνθήκες, στη στελέχωση και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εμμέσως πλην σαφώς μάλιστα το ανέφερε περισσότερες από μια φορές.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός πως είναι πράγματα τα οποία φωνάζουμε χρόνια, προτιμούμε να εστιάσουμε στο ότι επιτέλους, βρέθηκε κάποιος να πει είτε έμμεσα είτε άμεσα, ότι ο τρόπος που λειτουργούμε χρειάζεται αναβάθμιση έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να αποδίδουμε στο μέγιστο. Όπου συνθήκες βλέπε στελέχωση, αναβάθμιση, σωστή ιεραρχία, σωστός καταμερισμός εργασιών.

Προφανώς άλλο τα λόγια άλλο οι πράξεις, για αυτό επαναλαμβάνουμε πως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Πλέον όμως δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, ούτε ωραιοποιούμε καταστάσεις. Το γεγονός πως μείναμε πίσω από τους άλλους, οφείλεται σε αδυναμίες που ο Νταμπίζας φαίνεται να έχει εντοπίσει. Τώρα δουλειά για διόρθωση.