Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον κάθε αντίπαλο, ωστόσο ποτέ δεν νιώθω φόβο»

Μιλόγεβιτς: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον κάθε αντίπαλο, ωστόσο ποτέ δεν νιώθω φόβο»

AG32-anorthosi-omonoia-vladan-milojevic (81)


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε στο περιοδικό του τελικού το οποίο δόθηκε στον κόσμο της ομάδας μας και τονίζει πως δίκαια η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο μεγάλο ματς της 18ης Μαΐου.

«Είναι ωραία τα συναισθήματα που νιώθω. Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ ως μεγάλη ομάδα πάντα θέτει υψηλούς στόχους, όπως το πρωτάθλημα και το κύπελλο και η διάκριση στην Ευρώπη. Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον τελικό, διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Είναι ιδιαίτερα θετικό που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πανάξια στον τελικό», δήλωσε για την παρουσία της ομάδας μας στον τελικό και για το πως νιώθει ο ίδιος.

AG29-salamina-omonoia-Vladan-Milojevic (108)

«Αυτή την πίεση για επιτυχίες, είσαι υποχρεωμένος να την χρησιμοποιήσεις θετικά. Αυτή η πίεση θα πρέπει να σε κάνει να φτάνεις στα όρια σου, να βελτιώνεσαι συνεχώς και να δίνεις σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στον τελικό. Είναι σημαντικό να προσθέσουμε και μεις ένα τίτλο», ανέφερε για το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία ιστορική ομάδα και την πίεση που προκαλείται από αυτό.

Για τον αντίπαλο σχολίασε: «Είναι μία μεγάλη ομάδα και θέτει στόχους για κατακτήσεις τίτλων. Προσωπικά τρέφω μεγάλο σεβασμό στον κάθε αντίπαλο, ωστόσο ποτέ δεν νιώθω φόβο».

kaz-cup-omo-aek-vladan (458)

«Σημαντικό ρόλο παίζει η τακτική και η κατάσταση που θα βρεθεί η κάθε ομάδα εκείνη την μέρα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το Καθαρό μυαλό, η θέληση αλλά και το ποια ομάδα θα είναι στην ημέρα της»δήλωσε για τα στοιχεία που χρειάζονται για τον νικητή.

Και φυσικά στο τέλος μίλησε για τον κόσμο, τονίζοντας: «Αποτελεί το μεγάλο όπλο. Από κει και πέρα δεν μου αρέσει η βία στα γήπεδα. Όλοι οφείλουμε στον τελικό να αναδείξουμε τα ιδανικά του αθλητισμού. Αντιπάλοι είμαστε μόνο για όσο θα διαρκέσει το παιχνίδι. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρξει κάτι».