Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιοι θα πάρουν σήμερα ευκαιρία;

Ποιοι θα πάρουν σήμερα ευκαιρία;

kyp2-omonoia-ethnikos-a-Roushias-Kantoutsis (1)


Ο Μιλόγεβιτς προϊδέασε πως σήμερα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα παίξει πολύ. Κάποιοι από αυτούς όπως ο Ρουσιάς και ο Φυλακτού, μέσα στη σαιζόν έπαιξαν αρκετά, απλά στα πλέι οφ δεν έπαιξαν τόσο. Άλλοι όπως ο Παναγιώτου, ο Κατελάρης, ο Μπρανέσκου και ο Καντούτσης, κλήθηκαν να αποτελέσουν το βάθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά δεν έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τα επόμενα δυο παιχνίδια αποτελούν ιδανική ευκαιρία να παίξουν.

Κάποιοι από τους προαναφερθέντες θα είναι σήμερα βασικοί, άλλοι ίσως κληθούν να παίξουν κατά τη διάρκεια του ματς. Ζητούμενο είναι όσοι παίξουν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Είναι άδικο να κρίνονται (από το κόσμο κυρίως, μιας και το τεχνικό τημ τους βλέπει και στη προπόνηση) σε δυο ενενηντάλεπτα, στο κόσμο του ποδοσφαίρου όμως δεν πρόκειται να τους χαριστεί κανείς. Κάθε ευκαιρία που παίρνει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, πρέπει να την αρπάζει από τα μαλλιά. Δεν πρέπει να επηρεαστούν καθόλου από τη βαθμολογική αδιαφορία, για αυτούς το ματς είναι πολύ σημαντικό.

Γενικότερα πάντως, μιας και μιλάμε για αρκετούς νεαρούς Κύπριους, πρέπει να ανοίξει ξανά το θέμα της ακαδημίας. Όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί συλλόγοι δίνουν μεγάλη έμφαση στο κομμάτι αυτό και το ίδιο πρέπει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τους τελευταίους μήνες, αφού δεν είχαμε τεχνικό διευθυντή και ο Μιλόγεβιτς ήταν…προσωρινός μέχρι νεοτέρας ειδοποίησης, δεν αγγίξαμε καθόλου το θέμα. Αφού πλέον έχουμε Νταμπίζα και ο Βλάνταν μένει και του χρόνου, είναι καλά να δούμε και τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για ανάδειξη ταλέντων από τα σπλάχνα της ομάδας.