Home TOP NEWS Τα Top 5 σε γκολ και ασίστ

Τα Top 5 σε γκολ και ασίστ

AG34-OMONOIA-SALAMINA-KAZAMIAS (133)


Ποιοι παίκτες βρίσκονται στις πεντάδες της ομάδας μας με τους πρώτους σκόρερ και που μοίρασαν τις περισσότερες ασίστ; Το γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει για τη στατιστική πλευρά μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, που ήταν ο προτελευταίος για το πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Διαφοροποιήσεις προέκυψαν στα στατιστικά της ομάδας μας, μετά τον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ και μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Όσο αφορά τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας, οι Κίλιαν Σέρινταν και Αντρέ Σκέμπρι μοιράζονται την πρώτη θέση με 15 γκολ, με τον Νούνο Ασίς να τους ακολουθεί έχοντας σκοράρει δέκα φορές, ενώ οι Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα και Άντραζ Κιρμ συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, με έξι και πέντε γκολ αντίστοιχα.

Στην κατηγορία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που έχουν δώσει ασίστ, προηγούνται οι Άντραζ Κιρμ και Λουσιάνο Μπεμπέ, οι οποίοι έχουν δώσει από επτά. Μία λιγότερη ασίστ έχει μοιράσει ο Κίλιαν Σέρνινταν, ενώ από πέντε ασίστ έχουν καταγράψει οι Κριστοβάο Ράμος και Νούνο Ασίς.

TOP 5 GOALSCORERS
1. Cillian Sheridan 15
-. Andre Schembri 15
3. Nuno Assis 10
4. Ziguy Badibanga 6
5. Andraz Kirm 5

TOP 5 IN ASSISTS
1. Andraz Kirm 7
-. Luciano Bebe 7
3. Cillian Sheridan 6
4. Cristovao Ramos 5
-. Nuno Assis 5

Για περισσότερα στατιστικά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας.

goal-assist