Home TOP NEWS Ενθουσιασμένοι και δεν το κρύβουν

Ενθουσιασμένοι και δεν το κρύβουν

proetoimasia-day2 (90)


Ο Ιβάνοφ μας ενημέρωσε για την νέα αρχή και τους νέους στόχους, ο Σοφοκλέους για τα όνειρα του, ο Θεράποντος μας παρουσίασε τα αδέρφια του, ο Κατελάρης με φωτογραφία από τη προπόνηση μας ενημερώνει πως “τώρα άρχίσαμε” ενώ και άλλοι νεαροί όπως ο Λούβαρης, ο Κουλουμπρής, ο Κονομής, ο Βασιλείου, ο Χριστοδούλου ανεβάζουν φωτογραφίες από τη προετοιμασία στην Αυστρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους. Οι νεαροί, ακόμα και αυτοί που δεν βρίσκονται στην πρώτη τους προετοιμασία εκτός Κύπρου, απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο.

Η κούραση βέβαια είναι μεγάλη και το επίπεδο για αυτούς που πρώτη φορά ακολουθούν το κύριο στάδιο προετοιμασίας, ίσως να ανέβηκε απότομα. Νιώθουν όμως πως βρίσκονται σε φάση να κάνουν το μεγάλο άλμα προς την πρώτη ομάδα κι από κει στη καθιέρωση και αυτό είναι αρκετό να τους οπλίσει με αντοχές. Αυτές τις μέρες, πρέπει όλοι όσοι προαναφέραμε να τα δώσουν όλα. Να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται για να αποδείξουν πως έχουν από τώρα θέση στο ρόστερ. Και αυτοί που ήταν ήδη στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα ο Φάνος Κατελάρης, ότι ήρθε η ώρα να πάρουν αγωνιστικά λεπτά!

proetoimasia-day2 (92) proetoimasia-day2 (91) proetoimasia-day2-konomis (86) proetoimasia-day2 (87) proetoimasia-day2-agajev (85) proetoimasia-day2-therapontos (82) proetoimasia-day2-ivanof (73)

proetoimasia-day2-gk (24)