Home TOP NEWS Το μεγάλο στοίχημα των άκρων

Το μεγάλο στοίχημα των άκρων

proetoimasia-day3-kinan-christofi (16)


Παρότι είχε μπόλικη ποιότητα στις θέσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι δεν βοηθήθηκε αρκετά από τα άκρα της, με εξαίρεση τον Κίλιαν Σέρινταν, που έπαιζε όμως κάποτε αριστερά, κάποτε στη κορυφή της επίθεσης και πιο σπάνια παρτενέρ του Σκέμπρι σε 4-4-2. Κατά τα άλλα, οι τραυματισμοί, δεν άφησαν τους δυο πιθανότατα πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ένας εναντίων ενός, τους Δημήτρη Χριστοφή και Ζίγκι Μπαντιμπαγκά. Ο πρώτος τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς ήταν στη κερκίδα, ο δεύτερος δεν έβρισκε ρυθμό αφού έμενε συχνά εκτός.

Η σωστή αποκατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών και η ομαλή είσοδος τους στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, είναι το μεγάλο στοίχημα των επόμενων ημερών. Χριστοφή και Μπαντιμπαγκά δουλεύουν πολύ σκληρά με το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ειδικά τον Παύλο Κίναν που έχει φέτος αρμοδιότητες πρόληψης και αποκατάστασης, με σκοπό να αφήσουν οριστικά πίσω τους τα τραύματα που τους ενοχλούν και να αποφύγουν τυχόν νέους τραυματισμούς.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα ο Δημήτρης και ο Ζίγκι. Με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να είναι μόνο 20 μέρες μακριά, αναμένεται πως σιγά σιγά θα ανεβάζουν ρυθμούς. Όπως προαναφέραμε όμως, το πιο σημαντικό είναι να ξεπεράσουν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

proetoimasia-day2-ziguy (93)