Home TOP NEWS Ποιο πόστο θα αναλάβει ο κάθε ένας

Ποιο πόστο θα αναλάβει ο κάθε ένας

geniki-sinelefsi-ekloges2016 (14)


Η Εκλογική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και ως γνωστόν εκλέχθηκε όλος ο συνδυασμός Τζιωνή. Ο Αντώνης Τζιωνής θα είναι και ο νέος πρόεδρος του σωματείου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιο πόστο θα αναλάβει ο κάθε ένας από τα μέλη του νεου Δ.Σ.

Οι πληροφορίες μας ως τώρα λένε πως ο αντιπροέδροι θα παραμείνουν οι Λ. Πολυκάρπου και Π. Νεοφύτου. Το πόστο του ως Γενικός Γραμματέας θα κρατήσει ο Χρίστος Νεοφύτου και αυτό του Β. Γενικού Γραμματέα ο Αντρέας Πασιουρτίδης. Ο Πασιουρτίδης μάλλον δεν θα είναι φέτος υπεύθυνος του τμήματος Καλαθόσφαιρας, αφού το πιο πιθανό είναι να πάρει ρόλο Β’ εφόρου Ποδοσφαίρου, τη στιγμή που ‘Α Έφορος Ποδοσφαίρου θα παραμείνει ο Άγης Ιακωβίδης. Να σημειωθεί ότι οι αρμοδιότητες των εφόρων έχουν μειωθεί σημαντικά από την έλευση του Νίκου Νταμπίζα.

Από κει και πέρα, ο Φώτος Ιωάννου και ο Μαρίνος Στυλιανίδης θα αναλάβουν μαζί τα τμήματα Φούτσαλ και Πετόσφαιρας. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πέρσι στη Πετόσφαιρα και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του Ζυμαρά. Υπεύθυνος επικοινωνίας θα αναλάβει ο Χαράλαμπος Ρωσσίδης που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει χρόνια εμπειρίας. Ο Μάριος Θεοδοσίου θα έχει καθήκοντα υπεύθυνου Μάρκετιγκ, ενώ ο Χριστόδουλος Κυριακίδης θα είναι ουσιαστικά Οικονομικός Διευθυντής. Για τους ρόλους των υπολοίπων θα πρέπει να περιμένουμε.

To νεοεκλεγέν Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα καταρτιστεί σε Σώμα τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016.