Home TOP NEWS Αποδείξτε τη διάθεση για ενότητα άμεσα

Αποδείξτε τη διάθεση για ενότητα άμεσα

eklogiki-sinelefsi-ekloges-2016 (10)Πρώτα ο Νίκολας Βαλανίδης, μετά ο Αντώνης Τζιωνής και ύστερα ο εκπρόσωπος της ΘΥΡΑΣ 9 μίλησαν στη σημερινή Εκλογική Συνέλευση για ενότητα. Τα μέλη αποφάσισαν και ψήφισαν τον συνδυασμό Τζιωνή στην ολότητα του να ηγηθεί. Στα χέρια του νέου διοικητικού συμβουλίου λοιπόν, είναι να αποδείξει και να εγγυηθεί τη διάθεση για ενότητα.


Τα βήματα είναι απλά, τέλος στις ξεροκεφαλιές, τέλος στις ακραίες τοποθετήσεις.

1) Καλέστε τον Εμπρός Ομόνοια για συζήτηση. Άτομα νεαρά, που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του σωματείου, σίγουρα έχουν πολλά να προσφέρουν. Οι καρέκλες δεν ήταν αυτοσκοπός και εφόσον δουν συγκεκριμένο πλάνο και καλή διάθεση, σας εγγυόμαστε πως θέλουν να δώσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην είναι στο Δ.Σ.

2) Εκστρατεία εγγραφής μελών. Ψηφίσαμε 583 άτομα, για τη τύχη μιας ομάδας που έφτασε να έχει μέσο όρο εισιτηρίων 11.000 και εισιτήρια διαρκείας 8.300. Δώστε δύναμη στο ΛΑΟ.

3) Άμεση αποκατάσταση της σχέσης με τη ΘΥΡΑ 9 και το κόσμο γενικότερα. Η ενωτική ομιλία του εκπροσώπου της σήμερα απέδειξε εκ νέου πως ούτε καθοδηγούμενοι είναι, ούτε το κεφάλι κανενός θέλουν. Ενότητα θέλουν, αλλά και συγκεκριμένα βήματα που να μυρίζουν ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάτσετε στο τραπέζι μαζί τους.

4) Συνέπεια στις προεκλογικές δεσμεύσεις για εκσυγχρονισμό. Αξιοποιήστε τη τεχνογνωσία των νέων που μπήκαν στο συνδυασμό, κάντε την ΟΜΟΝΟΙΑ επαγγελματική ομάδα σε όλους τους τομείς.

Καλή επιτυχία στο νέο συμβούλιο. Το έργο του είναι δύσκολο, μπορεί να το κάνει ευκολότερο αν αποδείξει στο κόσμο πως τον αφουγκράζεται και θέλει να τον κρατήσει ενωμένο. Στο χέρι σας είναι.