Home TOP NEWS Πλαίσιο Δράσης Συνδυασμού Αντώνη Τζιωνή: Στρατηγική σε 3 άξονες

Πλαίσιο Δράσης Συνδυασμού Αντώνη Τζιωνή: Στρατηγική σε 3 άξονες

tzion12is


Σε τρεις άξονες αναπτύσσεται ο στρατηγικός σχεδιασμός του Συνδυασμού, που με επικεφαλής τον Αντώνη Τζιωνή θα διεκδικήσει την ηγεσία του Σωματείου στην επικείμενη Εκλογική Συνέλευση:

1. Συνέχιση της συνετής οικονομικής διαχείρισης
Συνεχίζουμε την επιτυχημένη προσπάθεια του απερχόμενου ΔΣ για οικονομική εξυγίανση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στις εποχές της κακοδιαχείρισης και της αλόγιστης σπατάλης.

Τους τελευταίους 28 μήνες καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια. Μειώθηκε το χρέος κατά €3,1 εκατομμύρια, ενώ μειώθηκαν οι διακανονισμοί από πέραν των εξήντα, σε λιγότερους από δέκα. Η ομάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της προς το κράτος, τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, τον ΦΠΑ και τον Φόρο Εισοδήματος, ενώ πέρασε με επιτυχία όλους τους ελέγχους της ΟΥΕΦΑ και της ΚΟΠ. Το υφιστάμενο ΔΣ κατάφερε να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του Σωματείου, καθώς ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη του προσωπικού, πληρώνονται όπως προνοούν τα συμβόλαιά τους. Η ομάδα καθίσταται ξανά ένας ελκυστικός ποδοσφαιρικός προορισμός.

Αυτή τη συνταγή, όχι μόνο θα την ακολουθήσουμε πιστά, αλλά θα την ενισχύσουμε. Κορυφαία προτεραιότητα αποτελεί η αύξηση των εσόδων του σωματείου. Πώς θα το πετύχουμε:
• Αναβαθμίζοντας το τμήμα marketing και το εμπορικό μας τμήμα, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας και αναθέτοντας τα ηνία του τμήματος σε έναν ειδικό, τον Μάριο Θεοδοσίου, Αναπληρωτή Καθηγητή Μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.
• Συνάπτοντας νέες στρατηγικές συνεργασίες, αξιοποιώντας το ισχυρό brand name της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο αποτελεί εγγύηση για επιτυχημένες και κερδοφόρες συνεργασίες.
• Αναβαθμίζοντας την boutique (θα μελετηθεί το ενδεχόμενο λειτουργίας καταστημάτων σε άλλες πόλεις).
• Αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει το σωματείο στον κόσμο (αγορές, συνδρομές, εισφορές, ενημέρωση).
• Δημιουργώντας ψηφιακό αρχείο, πλούσιο σε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, που θα διατίθεται στον κόσμο. Η δημιουργία του ψηφιακού αρχείου θα αποτελέσει πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των Ομονοιατών.
• Αντλώντας συνεχώς νέες ιδέες μέσα από έναν διαρκή διάλογο με τον κόσμο μας.

2. Αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμός δομών και πρακτικών του σωματείου
Ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα είναι κορυφαία προτεραιότητα. Μόνο έτσι θα ενισχύσει η ομάδα την ανταγωνιστικότητά της. Μόνο έτσι θα επιστρέψει σε πορεία πρωταθλητισμού.

Η αρχή έγινε από το απερχόμενο ΔΣ με την πρόσληψη του κ. Νταμπίζα, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την πρώτη ομάδα μέχρι και τις ακαδημίες. Τις ακαδημίες μας, που θέλουμε να γίνουν ξανά το φυτώριο που κάποτε όλοι ζήλευαν και θαύμαζαν. Ο κ. Νταμπίζας θα στηριχεί με ό,τι χρειάζεται, μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατοτήτων, ώστε να επιτελέσει την αποστολή του.

Απ’ εκεί και πέρα, τον Συνδυασμό μας απαρτίζουν νέοι άνθρωποι, καταρτισμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της περαιτέρω βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των δομών και των πρακτικών συγκεκριμένων τομέων, όπως η Οικονομική πολιτική, το Marketing, η Επικοινωνία και η Νομική υποστήριξη. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί επίσης στη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου. Το Σωματείο εργοδοτεί ήδη φιλόδοξους νεαρούς επαγγελματίες, με εξειδίκευση στον τομέα τους. Συνεχώς θα αξιολογούνται οι ανάγκες. Είμαστε αποφασισμένοι για συνεχή βελτίωση, ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων μηχανισμών λειτουργίας.

Παράλληλα, στρατηγικός στόχος παραμένει η σταδιακή αναβάθμιση και των υπόλοιπων τμημάτων του σωματείου.

3. Άνοιγμα καναλιών επικοινωνίας με τους φίλους της ομάδας και όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις θεσμοθετημένες επαφές και συναντήσεις με όλα τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τους φίλους της ομάδας. Αυτός ο διάλογος θα είναι διαρκής. Χρειαζόμαστε τις απόψεις, τις ιδέες, την εποικοδομητική κριτική και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων μας.

Θα συσταθούν, ομάδες εθελοντών, για να παρέχουν στήριξη στα τμήματα του σωματείου.
Η OMONOIA θα σχεδιάσει και θα αναπτύξει τη δική της πολιτική κοινωνικής ευθύνης.

Η διαδικασία εγγραφής μελών είναι ανοικτή και έτσι θα παραμείνει. Με πυξίδα και γνώμονα το Καταστατικό, τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και την προβλεπόμενη διαδικασία, καλωσορίζουμε αιτήσεις για νέα μέλη. Όσοι και όσες επιθυμούν να έρθουν κοντά και να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις.

Εξάλλου, σε χθεσινή του γραπτή δήλωση, ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Αντώνης Τζιωνής, ανέφερε:
«Ο Συνδυασμός μας είναι πανέτοιμος να εργαστεί για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Και αυτό θα το πετύχουμε με μεθοδική δουλειά και επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας θα είναι η νίκη σε κάθε παιγνίδι. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο από αυτό που επιτάσσει ιστορία μας: Νίκες, επιτυχίες, σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και τον αντίπαλο. Όπως είπε πρόσφατα και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, Νίκος Νταμπίζας: Το DNA του συλλόγου είναι εκεί. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να υπάρχουν οι συνθήκες ώστε να προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Θέλουμε να θεσπιστούν τρόποι λειτουργίας μέσα και έξω από το γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να φεύγει από το γήπεδο με την αίσθηση ότι είδε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν συμβιβάστηκε με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Οι Ομονοιάτες έχουν ανδρωθεί με τίτλους και επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έκανε μια τεράστια προσπάθεια, σε δύο επίπεδα. Στο οικονομικό και το αγωνιστικό, που αναπόφευκτα, επηρεάζεται από το πρώτο. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος διψάει για τίτλους. Και όλοι όσοι απαρτίζουμε τον συνδυασμό νιώθουμε το ίδιο»

Τον συνδυασμό απαρτίζουν οι:

1. Τζιωνής Αντώνης – Αρχιτέκτονας/Πολιτικός Μηχανικός
2. Θεοδοσίου Μάριος – Ακαδημαϊκός
3. Ιακωβίδης Άγης – Αναισθησιολόγος
4. Ιωάννου Γιαννάκης – Ηλεκτρονικός Μηχανικός/Διευθυντής Ιδιωτικής Εταιρείας
5. Ιωάννου Φώτος – Λογιστής
6. Κυριακίδης Χριστόδουλος – Λογιστής
7. Κωνσταντίνου Κώστας – Ελεγκτής
8. Νεοφύτου Πανίκκος – Συνταξιούχος
9. Νεοφύτου Χρίστος – Δικηγόρος/Νομικός Σύμβουλος
10. Πασιουρτίδης Ανδρέας – Δικηγόρος/Νομικός Σύμβουλος
11. Πολυκάρπου Λάκης – Πολιτικός Μηχανικός
12. Ρωσσίδης Χαράλαμπος – Σύμβουλος Επικοινωνίας
13. Στυλιανίδης Μαρίνος – Ιδιωτικός Υπάλληλος
14. Χαραλάμπους Νίκος – Επιχειρηματίας
15. Χριστοδούλου Χριστόδουλος – Δημοσιογράφος