Home TOP NEWS «Αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να φτιάξουμε κάτι πολύ δυνατό»

«Αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να φτιάξουμε κάτι πολύ δυνατό»

Andreas-Dimitriou


Για όλα τα θέματα που αφορούν τον επαναληπτικό με τη Μπεϊτάρ μίλησε στο Super Sport ο Ανδρέας Δημητρίου. Έγινε αναφορά στα στοιχεία που θα παίξουν ρόλο έτσι ώστε να έρθει η πρόκριση, αλλά και όσα θα αποκομίσει η ομάδα σε επικείμενη επιτυχία στον αγώνα της προσεχής Πέμπτης. Όσον αφορά την ετοιμότητα συγκεκριμένων παικτών δήλωσε πως είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν, εάν φυσικά τους επιλέξει ο προπονητής τους. Για την παρουσία του κόσμου είπε πως αναμένεται να είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το προηγούμενο εντός έδρας αγώνα και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών της Μπεϊτάρ και πόσοι αναμένεται να κάνουν το ταξίδι για την Κύπρο. Τέλος όσον αφορά τα μεταγραφικά τόνισε πως δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα. Πιο κάτω διαβάστε τις δηλώσεις ή ακούστε τις στο ηχητικό που βρίσκεται στο άρθρο:

Ενημέρωση ενόψει του επαναληπτικού: «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι της Πέμπτης ως μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε την πρόκριση με ανατροπή του σκορ, κάτι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κτίσουμε δυναμική και χαρακτήρα για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκή διάκριση.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές είναι πεισμωμένοι για να ανατρέψουν το 1-0, νιώθουν ότι το αποτέλεσμα στο Ισραήλ τους αδικεί. Έχουν αυτοπεποίθηση, πιστεύουν ότι είναι καλύτερη ομάδα, πιστεύουν στις δυνατότητες τους και τη δουλειά που κάνουν και θέλουν αυτά τα στοιχεία να τα δείξουν και στο γήπεδο την Πέμπτη.

Η τεχνική ηγεσία έχει διαπιστώσει βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι του Ισραήλ σε σχέση με τους δύο αγώνες με τη Μπάναντς. Αυτή η βελτίωση θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να συνεχίζεται και είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όσο ο χρόνος περνά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητα για εμάς είναι να πάρουμε την πρόκριση. Επαναλαμβάνω πως αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να φτιάξουμε κάτι πολύ δυνατό: δυναμική, αυτοπεποίθηση, χαρακτήρα, αυτά τα στοιχεία είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν».

Για την ετοιμότητα των Χριστοφή, Νασιμέντο και Σοϊλέδη: «Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο Χριστοφή προπονείτε κανονικά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι άλλοι δύο έχουν μια εβδομάδα επιπλέον προπονήσεων, δουλεύουν περισσότερο από τους συμπαίκτες τους για να μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Είναι καθαρά θέμα τεχνικής ηγεσίας το πως θα τους αξιοποιήσει».

«Ο Ζίγκι είναι εκτός, θα χρειαστεί ακόμη τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Γιόργκενσεν είναι στα τελικά στάδια της αποκατάστασης».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Από το πρωί η ροή είναι πάρα πολύ καλή στη διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια στη Λευκωσία. Το απόγευμα αναμένεται να επαναληφθεί και στα σημεία πώλησης σε όλες τις επαρχίες. Φαίνεται πως θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση σε σχέση με τον αγώνα με τη Μπάναντς, όμως καλύτερα για αυτό το κομμάτι θα μπορούμε να πούμε την Τετάρτη. Διαπιστώνουμε πως ο κόσμος πραγματικά πιστεύει στην πρόκριση, βγάζει μια σιγουριά και αυτό είναι ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο. Ο Ρόλος του κόσμου θα είναι καθοριστικός και οι παίκτες των χρειάζονται».

Για την παρουσία των φιλοξενούμενων: «Αρχικά μας ανέφεραν πως θα εξαντλούνταν τα 1100 εισιτήρια που θα είχαν στη διάθεση τους. Η τελευταία πληροφόρηση είναι πως δεν θα τα εξαντλήσουν όλα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε για το κομμάτι αυτό, με την παρουσία των οπαδών της Μπεϊτάρ. Στην κερκίδα των φιλοξενουμένων θα επιτρέψουμε την είσοδο σε όσους η Ισραηλινή ομάδα αναγνωρίζει και αναλαμβάνει για τις ενέργειες τους. Ζητάμε να μας στείλουν τα στοιχεία των οπαδών της για να καταφέρουν να εισέλθουν στην κερκίδα. Το εφαρμόζουμε καθαρά για λόγους ασφαλείας».

Για τα μεταγραφικά: «Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής γνωρίζουν τι θέλουν να προσθέσουν στην ομάδα και δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Χωρίς χρονοδιαγράμματα θα γίνει η περαιτέρω ενίσχυση και θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός για αυτό το Καλοκαίρι».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: